Afbeelding

Rodi Media bij top Media-Uitgevers volgens de Emerce 100

Algemeen

We zijn trots te melden dat Rodi Media, ons zusterbedrijf van de Rodi Groep, door de Emerce 100 van 2024 is benoemd tot een van de beste Media-Publishers van Nederland!

Rodi Media behoort in 2024 tot de beste media-uitgevers van ons land! Dat is de uitkomst van de Emerce 100, dé jaarlijkse lijst met beste bedrijven in e-business. In de categorie ‘Media-Publishers’ zijn we beoordeeld met maar liefst 4,5 ster, een top 7-positie in Nederland. En daar zijn we maar wat trots op!

Wat is de Emerce100?

Sinds 1998 is Emerce hét multimediaplatform voor besluitvormers in digitale marketing, media en e-business. Jaarlijks doet het gerenommeerde Motivaction samen met Emerce onderzoek naar het imago van bedrijven in e-commerce, marketing, media en software.

Rodi Media behoort volgens de Emerce 100 dus tot de beste bedrijven in e-business in Nederland. Met maar liefst 4,5 ster staan we op een mooie positie in de lijst tussen andere grote uitgeverijen.


Directeur van de Rodi Groep Matthijs Malipaard: “Deze Emerce100-notering is een waardering voor heel Rodi Media. Zelf zijn we al megatrots op onze digitale transitie”, sluit Malipaard af, “maar dat we nu ook erkenning krijgen van kennispartners en bedrijven die op ons gestemd hebben, maakt de notering van Rodi in de Emerce 100 extra bijzonder. Rodi Media valt op in de branche, een mooie beloning voor al onze ontwikkelingen en inspanningen van de afgelopen jaren.”

Over Rodi Media

Al ruim 45 jaar – sinds 1978 – is Rodi Media dé betrouwbare en betrokken lokale nieuwsbron en mediapartner voor lokale ondernemers. We staan in de regio bekend als lokale verbinder. Ook een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij onze lezers, klanten en partners zitten diep in ons DNA geworteld. De trouwe achterban van onze Nieuwsbladen maakt ons trots en toont de onverminderde populariteit van huis-aan-huisbladen en lokaal nieuws maar weer eens aan. Tel daar het jaarlijks groeiende bereik van onze nieuwssite Rodi.nl bij op en we mogen ons volgens velen presenteren als hét adres op het gebied van crossmediaal adverteren. En we blijven doorontwikkelen. Via onze diverse kanalen blijf je op de hoogte van alle mooie stappen die we nog gaan zetten. 

Over de Rodi Groep

Rodi Media valt onder de Rodi Groep. De andere werkmaatschappijen zijn Rodi West Media, Rodi Midden-Nederland en DWF Media. Rodi Media, Rodi West Media en Rodi Media Midden Nederland maken gebruik van dezelfde technische toepassingen. Daarnaast deelt Rodi Media haar afgelopen jaren verworven kennis en data met alle uitgeverijen die onder de Rodi Groep vallen. Tot slot bundelen we onze krachten om de beste proposities aan te kunnen bieden aan nationale adverteerders via HYPR, een landelijk hyperlokaal advertentieplatform.