Wie wordt de beste heftruckchauffeur van Nederland en wie zullen ons land verdedigen tijdens de NationsCup in Aschaffenburg?
Wie wordt de beste heftruckchauffeur van Nederland en wie zullen ons land verdedigen tijdens de NationsCup in Aschaffenburg?

Wie is de beste heftruckchauffeur van Nederland?

Algemeen

Heftruckchauffeurs uit heel Nederland kunnen op zaterdag 1 juni deelnemen aan het nationaal kampioenschap heftruckrijden. De HeftruckCup, georganiseerd door Motrac, wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd. Deelnemers moeten zowel theorievragen als praktijkproeven uitvoeren. Degenen die de uitdagingen het snelste en beste uitvoeren gaan naar de finale. In de finale wordt bepaald welke podiumplek de finalisten behalen. De drie finalisten zijn tevens verzekerd van een plek in de NationsCup, dit najaar in Aschaffenburg, Duitsland, bij Linde Material Handling.

Tickets voor internationaal kampioenschap in Duitsland

In de even jaren wordt in het Duitse Aschaffenburg – vestigingsplaats van Linde Material Handling – ook de NationsCup georganiseerd, het internationale kampioenschap heftruckrijden. De top 3 van de Nederlandse HeftruckCup zal ons land mogen vertegenwoordigen op dit evenement, waar meerdere Europese landen aan deelnemen. Onder het toeziend oog van de meegereisde supporters, maar ook van zo’n 20.000 andere toeschouwers en 5 televisiezenders, mogen de deelnemers in teamverband uitmaken welk land zich 2 jaar lang het beste heftruckland mag noemen.

Inschrijven nog mogelijk tot 15 mei

Heftruckchauffeurs die aan de HeftruckCup deel willen nemen, kunnen zich inschrijven op de website van Motrac. Inschrijven is mogelijk tot 15 mei.

Motrac

Motrac is sinds 1954 toonaangevende totaalaanbieder van interne logistiek en exclusief importeur van Linde hef- en magazijntrucks. De trucks van het innovatieve topmerk Linde voldoen aan de hoogste eisen. Motrac neemt alle zorg uit handen en biedt een 24/7 onderhoudsservice plus expertise en engineering voor de volledige inrichting van geautomatiseerde warehouses. 

Snelheid en behendigheid zijn belangrijke criteria tijdens de HeftruckCup