Adverteren in Almere Zaken

ALMERE ZAKEN HEEFT ALLE EXPERTISE ONDER ÉÉN DAK

Uw lokale marketing- en mediapartner 

Al ruim 18 jaar is Rodi Media Midden Nederland B.V. / Almere Zaken uw lokale marketing- en mediapartner. Van idee tot en met de uitvoering kunt u bij ons terecht. Wij zijn specialist in print advertenties, want adverteren in een magazine of krant blijft ook in het digitale tijdperk een vertrouwde en effectieve manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Doeltreffend adverteren. Hoe doet u dat eigenlijk?

Dat is waar wij u bij helpen en waar we al ruim 18  jaar succesvol in zijn. Ontdek de vele mogelijkheden binnen onze uitgeverij om uw doelgroep te bereiken. Of dat nu consumenten, ondernemers of specifieke doelgroepen zijn. 

Kiest u voor een advertentie in Almere Zaken of Almere DEZE WEEK? Wij helpen u met uw bedrijf, actie of product onder de aandacht te brengen.

Wat kunnen wij als mediapartner voor u doen?

U gericht media-advies geven om doeltreffend te adverteren, zowel in de krant als via onze online kanalen als almerezaken.nl en/of almeredezeweek.nl

Samen bereiken we meer!

Samen met onze media-adviseurs kunt u een campagne uitstippelen die helemaal voldoet aan uw wensen. Wat is het beste formaat voor uw advertentie? Welke frequentie is geschikt? En hoe gaat de advertentie eruitzien? Het volledige pad wordt uitgestippeld, zo heeft u een helder overzicht van de campagne.

Door goed te communiceren bereik je samen meer! Kunnen we iets voor u betekenen?  Wilt u advies vul dan onderstaand contactformulier in. Wilt u direct een offerte aanvragen bel dan naar: 036-8 200 240.

Heeft u een redactionele vraag? Stuur dan een mail naar redactie@almerezaken.nl

Almere Zaken verspreiding
Verschijnt in een oplage van 10.000 exemplaren en heeft het hoogste business-to-business bereik van Almere. De uitgave wordt plano (niet gevouwen), geseald met adresdrager  6 x per jaar toegestuurd naar bedrijven in Almere t.a.v. de directie. Hiermee komt het magazine direct op het bureau van de beslisser te liggen. De kracht van Almere Zaken zit in de combinatie van het hoge bereik en beslissingsbevoegdheid van de lezers.

Gratis exemplaren worden ook via geselecteerde partners op afhaallocaties aangeboden. U kunt ook een digitaal exemplaar per email aanvragen via: info@almerezaken.nl.

Verschijningsdata 
Almere Zaken verschijnt 6 x per jaar.
Week 7 - 16 - 26 - 35 - 43 - 50 

Wilt u meer informatie bel dan naar: 036 -8 200 240

Almere Zaken is een uitgave van Rodi Media Midden Nederland BV. Almere Zaken werkt milieuvriendelijk en verantwoord. Waterless Printing, ISO 14001 Grafimedia en KVOG. Almere Zaken is geproduceerd onder gecontroleerde omstandigheden conform ISO 14001 Grafimedia getoetst door de SCCM, Certificaatnummer SCCM-MZ:2011.01.02.

Download hier de mogelijkheden en tarieven.AfbeeldingAfbeelding

Heeft u een vraag of wilt u informatie ontvangen? 

Neem dan contact met ons op met behulp van dit formulier


Bedrijf

Voor- en achternaam

Woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer

Uw vraag of bericht
 .