Directeur Michael Meijer en vestigingsmanager Martijn Eijpe (rechts).
Directeur Michael Meijer en vestigingsmanager Martijn Eijpe (rechts). Foto: aangeleverd

Janssen Van Kouwen Automotive ‘Samen voor uw mobiliteit!’

Bedrijfsprofiel

Bovenstaande kop is de pakkende, welluidende en alles overkoepelde slogan van Janssen Van Kouwen Automotive. Het autobedrijf is retailer van de merken van Stellantis, de verzamelnaam voor een multinationale autofabrikant gevestigd in Nederland. Inmiddels is Janssen Van Kouwen in de uitgebreide regio vertegenwoordigd met een breed scala aan automerken zoals Opel, Citroën, Peugeot, Alfa Romeo, Jeep, Fiat en Abarth. Met in totaal elf vestigingen in Almere, Goot Amsterdam en ‘t Gooi biedt Janssen Van Kouwen een uitgebreide selectie van nieuwe en gebruikte auto’s.

Focus gericht op klantenservice 

“Janssen Van Kouwen heeft de focus optimaal gericht op klantenservice en een diepgaand begrip van de particuliere en zakelijke markt”, opent Martijn Eijpe, vestigingsmanager Almere. “We begrijpen dat in de huidige zakelijke wereld tijd geld is. Daarom streven we ernaar om onze klanten een naadloze en efficiënte service te bieden. Of het nu gaat om een snelle reparatie of een uitgebreide onderhoudsbeurt.”

Breed scala aan diensten en producten 

Maar wat Janssen Van Kouwen echt onderscheidt, is het vermogen om met hun klanten mee te denken. Martijn Eijpe: “Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en wij hebben daarom een breed scala aan diensten en producten ontwikkeld, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. Of het nu gaat om een klein startend bedrijf dat op zoek is naar betaalbare oplossingen of een groot bedrijf dat behoefte heeft aan een uitgebreid wagenparkbeheer. Wij hebben de expertise en de middelen om te helpen.”

Ervaren monteurs

Om te vervolgen met: “Bij onze elf vestigingen staan wij voor onze klanten klaar voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto en daarbij bieden wij ook financiële diensten aan, zoals verzekeringen, financieringen en onderhoudscontracten. Ook hebben wij twee schadebedrijven en een verhuur en leasebedrijf om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen faciliteren.”

Kostenefficiënt

Bovendien erkent Janssen Van Kouwen de groeiende trend en voordelen van elektrisch rijden in de particuliere en zakelijke markt. Ze bieden een reeks elektrische voertuigen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt op de lange termijn. Martijn Eijpe: “Elektrische voertuigen hebben lagere (bedrijfs)kosten, minder onderhoud nodig en kunnen bedrijven helpen hun CO2-voetafdruk te verkleinen, wat belangrijk is in de de huidige milieubewuste markt. Wifi haspels nemen de plaats in van olieslangen. Onze monteurs zijn vakkundig en goed opgeleid.” 

Uitstekende service

Met hun klantgerichte benadering en brede scala aan diensten, is Janssen van Kouwen meer dan alleen een leverancier; ze zijn een partner op de weg naar succes. In de toekomst blijft Janssen van Kouwen zich inzetten voor het leveren van uitstekende service en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor hun zakelijke klanten. Want in een stad als Almere, waar bedrijven voortdurend in beweging zijn, is het hebben van een betrouwbare partner als Janssen Van Kouwen onmisbaar.

Innovaties

Het Business Center van Janssen Van Kouwen zorgt altijd voor een gepaste mobiliteitsoplossing. Of het nu gaat om een bedrijfswagen, zakelijke leaseauto of om advies omtrent het wagenparkbeheer, Janssen Van Kouwen heeft jarenlange kennis en ervaring voor het geven van een passend advies. De zakelijke rijder profiteert daarnaast van de innovaties van prachtige merken, nieuwe technologieën zorgen voor extra comfort, veiligheid, een beter milieu en een besparing in kosten.

Eurorepar Car Service Janssen Van Kouwen is het nieuwe garageconcept voor alle merken. Martijn Eijpe: “Uw auto wordt onderhouden door goed opgeleide en deskundige monteurs. De kosten voor de onderhoudswerkzaamheden liggen een stuk lager. Deze unieke samenwerking maakt dealeronderhoud voor iedereen bereikbaar.”

Meer informatie: www.jvk.nl