Afbeelding

SenS Online Solutions in Emerce Top 100

Algemeen

SenS Online Solutions heeft een plek behaald in de Emerce Top 100 binnen de categorie ‘Digital Agency Full Service klein’. Met een mooi aantal sterren slaagt het Almeerse marketingbureau erin om zich te plaatsen tussen de 100 beste e-business bedrijven van Nederland met een specialistisch oog voor klant, trend en toekomst.

“We hadden dit niet zomaar verwacht”, laat oprichter Robin Sluijter trots weten. “Hoewel we iedere dag natuurlijk opnieuw vol goede moed alle trends op de voet volgen en deze waar mogelijk adequaat toepassen in strategieën voor de klant, is dit toch wel echt de kers op de taart. Dat we nu een plek in de Emerce Top 100 hebben bemachtigd betekent voor ons dat al ons harde werk ook echt vruchten afwerpt en daar zijn we erg trots op.”

Al 18 jaar op rij lanceert Emerce de Emerce Top 100 waarin de beste e-business bedrijven een x aantal sterren ontvangen voor hun werkzaamheden. Er wordt onder meer gekeken naar prestaties, groei en innovatie. Het is een imago-onderzoek waar gebruik wordt gemaakt van de 7-puntsschaal. “SenS Online Solutions prijst zich gelukkig met een mooie notitie”, aldus Robin Sluijter.