Businessclub Almere City FC (Foto: aangeleverd)
Businessclub Almere City FC (Foto: aangeleverd)

Beleef de tweede seizoenshelft als businessclublid van Almere City FC!

Partnernieuws

Wat een seizoen voor Almere City FC! We zijn inmiddels halverwege een historisch seizoen, nadat Almere City FC op zondag 11 juni 2023 promotie wist te bewerkstellingen. Met een storm van publiciteit tot gevolg. Al voor het einde van het fluitsignaal was het Yanmar Stadion zowel zakelijk als publiekelijk volledig uitverkocht. Hier zijn we enorm trots op, waarbij we ons ook beseffen dat we veel supporters en bedrijven teleur hebben moeten stellen. Inmiddels zijn we in een vergevorderd stadium om de club in de breedste zin van het woord verder te ontwikkelen. Het verder verbinden van stad en club is hierbij de belangrijkste pijler. 

De afgelopen weken hebben wij na gesprekken met huidige businessclubleden en geïnteresseerden besloten om het businessclublidmaatschap modulair aan te bieden, met als doel het zakelijk netwerk te vergroten en versterken. Vanaf vandaag is het dan ook mogelijk om het resterende seizoen een alternatief businessclublidmaatschap tegen een sterk gereduceerd tarief van €995,00 excl. BTW af te sluiten. 

Bezoek de thuiswedstrijden van Almere City FC! 

Als businessclubclub garanderen wij minimaal één wedstrijdbezoek, inclusief deelname aan het businessclubdiner, bij de resterende wedstrijden in de Eredivisie. Daarnaast heb je op basis van beschikbaarheid iedere wedstrijd exclusief de mogelijkheid om vrijgekomen tickets af te nemen. Deze tickets komen vrij doordat businessclubleden met business seats middels het swap-platform kaarten beschikbaar stellen aan Almere City FC om af te nemen en in te zetten voor jullie. Misschien wel het allergrootste voordeel is dat businessclubleden zonder business seats als eerst benaderd worden als sponsorovereenkomsten aflopen of er een uitbreiding in de capaciteit plaats vindt. 

Daarnaast geniet je als volwaardig businessclublid van:

  • Het verbindende zakelijk netwerk van Almere City FC, inclusief toegang tot de businessclub app met daarin een netwerk van 200+ bedrijven.
  • Deelname aan alle businessclubactiviteiten. De resterende activiteiten vind je in de kalender in de bijlage.
  • Deelname aan alle Running Business activiteiten. Sport iedere ochtend met businessclubleden en leer elkaar écht kennen tijdens o.a. een wedstrijdje padel, voetbal of een bokstraining. 

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met tdevries@almerecity.nl. Dan plannen we graag een afspraak met je in!