Kleurrijke escaperoom in Tussen de Vaarten. (Foto: aangeleverd)
Kleurrijke escaperoom in Tussen de Vaarten. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe kleurrijke ervaring bij Just Escape

Algemeen

Bij Just Escape in Almere kun je ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en diverse kleurrijke ervaringen beleven. Sinds 15 april is de nieuwste escaperoom Colours of Art geopend.

Colours of Art is een kunstgalerie met nog nooit eerder vertoonde kunst. Een onvergetelijke expositie, maar niets is wat het lijkt. 

Ten Colours

Ten Colours is de eerste escaperoom die Just Escape heeft geopend. Bij deze kleurrijke escaperoom ga je door tien kamers waar je een steeds moeilijkere puzzel moet oplossen. Je kan strijden tegen een ander team dat aan de andere kant dezelfde puzzels moet maken. Welk team gaat er winnen? Ga de uitdaging aan en kijk of jij de laatste kamer weet te halen. 

Kleurrijk arrangement

Daarnaast kun je bij Just Escape terecht voor een kleurrijk arrangement om je ervaring compleet te maken! Ontdek je mixologische vaardigheden tijdens een cocktailworkshop, test je kennis met een gezellige pubquiz, of waag een gokje met de blackjack cursus. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Just Escape een inspirerende vergaderlocatie. Perfect voor teambuilding, vriendenuitjes of bedrijfsevenementen. Reserveer nu en beleef een onvergetelijke dag vol spanning, creativiteit en samenwerking. 

Just Escape is gevestigd aan de Edvard Munchweg 25 in Tussen de Vaarten. Reserveringen: 06-38514274. Website: www.justescape.nl