Devriglas Business tribune Almere City FC
Devriglas Business tribune Almere City FC Ron Baltus

Modulair businessclublidmaatschap Almere City FC in trek

Partnernieuws

Hokus Fokus, Van Dijk Automotive, Garage Roos, FashionUnited eBusiness, Knipmeijer & Blok Elektrotechniek en Hiltermann Lease zijn de eerste partijen die gebruik maken van het modulair businessclublidmaatschap van Almere City FC. Het doel van het modulaire businessclublidmaatschap is om het zakelijke netwerk van de club te vergroten en versterken. 

Dirk Jan Roos van Garage Roos: ,,Als BMW & MINI specialist ben ik al meer dan 20 jaar actief in Almere en daarbij veel op uitnodiging van relaties bij de businessclub van Almere City FC geweest. Om mijn netwerk verder te ontwikkelen ben ik vereerd dat er nu een mogelijkheid is vrijgekomen om ook lid te worden van de club!’’

Bedrijven kunnen tegen sterk gereduceerd tarief het lidmaatschap afnemen. Als businessclubclub garanderen wij minimaal één wedstrijdbezoek, inclusief deelname aan het businessclubdiner, bij de resterende wedstrijden in de Eredivisie. Daarnaast heb je op basis van beschikbaarheid iedere wedstrijd exclusief de mogelijkheid om vrijgekomen tickets af te nemen. Misschien wel het allergrootste voordeel is dat businessclubleden zonder business seats als eerst benaderd worden als sponsorovereenkomsten aflopen of er een uitbreiding in de capaciteit plaats vindt. 

Daarnaast geniet je als volwaardig businessclublid van deelname aan alle businessclub- en Running business-activiteiten. Nieuwsgierig? Neem dan contact op met tdevries@almerecity.nl. Dan plannen we graag een afspraak met je in!