Efulfilment.eu
Efulfilment.eu Ron Baltus

Efulfilment.eu schouder aan schouder met City

Partnernieuws

Efulfilment.eu heeft de samenwerking verlengd en geïntensiveerd voor de komende twee seizoenen. Efulfilment.eu was al sponsor van de club, maar komt door de uitbreiding van de samenwerking de komende twee seizoenen op de mouw te staan van het shirt. Het bedrijf krijgt hiermee het predicaat topsponsor.

Efulfilment.eu is samenwerkingspartner op het gebied van online bestellingen. De topsponsor verstuurt alle bestellingen van de online fanshop vanuit het 20.000m2 grote magazijn in Almere. Als onderdeel van de samenwerking is efulfilment.eu aankomend seizoen ook sponsor van een spectaculaire rustactiviteit.

Efulfilment.eu is de e-commerce partner die al jouw webshop bestellingen direct verwerkt en verstuurd. Het bedrijf kan gekoppeld worden aan alle gangbare e-commerce platformen en werkt met 75 internationale vervoerders. Het garandeert een next-day levering in Nederland, Duitsland en België, maar verstuurt ook al jouw bestellingen veilig en snel in geheel Europa.

General manager Raymond ter Meer van efulfilment.eu: ,,Met oprechte trots en gedeelde passie om grenzen te verleggen, verbindt efulfilment.eu zich als trotse shirtsponsor aan Almere City FC. We verwelkomen samen een nieuw hoofdstuk in zowel de geschiedenis van Almere City FC als van efulfilment.eu. Als trotse topsponsor juichen we dit bijzondere seizoen niet alleen voor onze jongens van ‘Ally’die voor het eerst de Eredivisie betreden, maar vieren we ook onze gedeelde passie voor de club! Samen, op en buiten het veld, bouwen we aan een opwindende toekomst vol prestaties en succes.”

Algemeen directeur John Bes: ,,Almere City FC heeft dit seizoen een mooi shirt met toonaangevende sponsoren. Wij zijn trots dat efulfilment.eu ons vergezeld op onze eerste reis door de Eredivisie en gaan met elkaar een fantastisch jaar tegemoet.”