Taco van der Meer. (Foto: Peter Isaak)
Taco van der Meer. (Foto: Peter Isaak)

Taco van der Meer geïnstalleerd als bestuurslid VBA

Partnernieuws

In ben Taco van der Meer en 29 november jl. geïnstalleerd als bestuurslid VBA. Vanwege mijn horeca achtergrond ga ik mij toeleggen op de portefeuille ‘Events’, welke ik overneem van Mario Bakker, die op zijn beurt de themakringen voor zijn rekening zal nemen. Ik ben oprichter en directeur van onder andere Albus BV, een 75 kamer 4 sterren design hotel en restaurant Senses in Amsterdam. Daarnaast ben ik sinds 2018 eigenaar en directeur van Albus Bakboord, in Almere bekend als Restaurant Bakboord in Almere Haven. Restaurant Bakboord is een fine dining restaurant waar je naar toe gaat voor een middag of avond uit. Bestuurlijke ervaring heb ik al sinds 2004. Momenteel ben ik Voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Almere, Commissielid van de ‘Projectenpot’ van KHN landelijk en Penningmeester van First Class Hotels Amsterdam.

Wat breng ik de VBA?

Met mijn bestuurlijke kennis, analytisch denkvermogen en levenservaring kan ik een bijdrage leveren aan de transitieperiode waar VBA nu in zit. Daarnaast wil ik mijn kennis delen met anderen en mij inspannen om de eventcommissie te ondersteunen. De komende tijd zal ik besteden aan informatie ophalen en kennismakingen, waarna ik aan de slag ga met een plan van aanpak.

Verwachting

Uiteraard hoop ik dat onze leden actief participeren op de events die georganiseerd worden. Ook vraag ik eenieder feedback te geven op wat er goed en slecht gaat ter lering en verbetering. Ik zal mijn kennis gebruiken om een bijdrage te leveren aan de VBA activiteiten en mij inspannen anderen te helpen daar waar mogelijk.

Privé

Ik woon al ruim 27 jaar in Almere, ben getrouwd en wij hebben drie volwassen kinderen. Alle drie werken ze in onze bedrijven met ieder een eigen functie en verantwoordelijkheid. Naast Almere wonen wij deels in Spanje aan de kust, waar wij vaak zijn.

Binnenkort hoop ik kennis te maken met alle leden en ik reken op een mooie opkomst van leden tijdens events.