Team SNS en Schouten Makelaars
Team SNS en Schouten Makelaars

Lokale samenwerking SNS en Schouten Makelaars

Bedrijfsprofiel

Bij SNS Almere & Gooise Meren en Schouten Makelaars komt de visie overeen: een focus op mensen en het creëren van een thuisgevoel. Beide bedrijven zijn ook nog eens familiebedrijven, wat de samenwerking nog logischer maakt.

Familie centraal

Ivar en Danitsja, een getrouwd stel bij SNS Almere & Gooise Meren, leiden met passie en toewijding hun team. De moeder van Danitsja, Gerda, draagt bij als hypotheekondersteuner, waardoor het familiale karakter van het bedrijf versterkt wordt.

Aan de andere kant heb je Schouten Makelaars Almere, waar Marcel samen met zijn dochters Lilian en Frances het bedrijf runt. Ook hier staat familie centraal, wat zich vertaalt in een persoonlijke aanpak en een warme, betrokken sfeer.

Natuurlijke stap voorwaarts

Deze gedeelde waarden en het familiaire karakter maken een samenwerking tussen SNS Almere & Gooise Meren en Schouten Makelaars een natuurlijke stap voorwaarts. Samen kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn, met een gezamenlijke toewijding aan persoonlijke service en klantgerichtheid.

SNS

In de bruisende stad Almere begon het avontuur voor Ivar en Danitsja Dirkmaat ruim 11 jaar geleden. Als franchisenemers van de SNS Bank omarmden ze niet alleen de financiële wereld, maar ook de gemeenschap om hen heen. Hun passie voor mensen en hun dromen was even groot als hun expertise in financiën.

Groei

Met de jaren groeide niet alleen hun ervaring, maar ook hun ambitie om meer te betekenen voor hun klanten. Toen in 2022 de Gooise Meren aan hun werkterrein werd toegevoegd, zagen ze het als een kans om nog meer mensen te helpen met hun financiële doelen.

Begeleiding

Samen met hun toegewijde team van adviseurs, zetten ze zich dag in dag uit in om particulieren en ondernemers te begeleiden bij het realiseren van hun financiële wensen. Of het nu gaat om het kopen van een eerste huis, het starten van een eigen bedrijf of het plannen van een comfortabele pensioen, bij de SNS staan ze klaar om te helpen.

De persoon achter de financiën

Maar voor Ivar en Danitsja gaat het niet alleen om het geld. Ze geloven sterk in het principe van “eerst de mens, dan het geld”. Dat betekent dat ze niet alleen kijken naar cijfers en transacties, maar ook naar de persoon achter de financiën. Ze luisteren naar de verhalen, begrijpen de behoeften en bieden persoonlijk advies op maat.

Bewuste keuze

Het streven naar een hechtere samenwerking met een makelaarskantoor is geen toeval. Het is een bewuste keuze om nog meer waarde toe te voegen aan de diensten die ze aanbieden. Door nauw samen te werken, kunnen ze een naadloze ervaring bieden waarbij de klant centraal staat en professionaliteit toegankelijk is voor iedereen.

Dromen realiseren

Met bijna alle specialismen in huis, biedt de SNS een breed scala aan financiële oplossingen. Maar bovenal biedt de SNS een toegewijde partner die klaar staat om mensen te helpen bij elke stap van hun financiële reis. Want voor hen is het niet alleen over geld, het gaat om het realiseren van dromen en het creëren van een betere toekomst voor iedereen.

Schouten Makelaars

Bij Schouten Makelaars Almere draait alles om passie voor huizen en sta jij centraal.

Certificering

Als makelaars en taxateurs zijn zij aangesloten bij de NVM, ze zijn gecertificeerd en ingeschreven bij diverse registers.

Familiebedrijf

Schouten Makelaars is sinds 1927 al een familiebedrijf en inmiddels staat de 4e generatie aan het roer. Marcel Schouten, met zijn jarenlange ervaring in het vak, is sinds 1999 al actief in Almere. Het is een droom die uitkomt door samen met zijn twee dochters Lilian en Frances het bedrijf voort te zetten, sinds 2017 zijn zij gevestigd in Almere Poort. Ze staan bekend om hun doorzettingsvermogen en enthousiasme en vinden het belangrijk dat jij als klant opgenomen wordt in de familie.

Focus op de mens

Hun focus ligt op mensen, op jou. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huis, je huidige woning wilt verkopen, een taxatie nodig hebt of hulp nodig hebt bij de volgende stap, zij staan klaar om je door dit proces te begeleiden. Ze geloven sterk dat ze je leven kunnen verrijken, maar alleen als ze je écht leren kennen. Dus pak een kop koffie en ga eens met ze zitten. Bespreek je wensen en je dromen. Want voor Schouten Makelaars draait het niet alleen om het vinden van een huis, maar om het vinden van jouw thuis. Deze visie sluit naadloos aan bij die van SNS Almere & Gooise Meren. Samenwerken maakt het voor klanten nog beter. Met een gezamenlijke toewijding aan persoonlijke service en klantgerichtheid, bieden ze een naadloze ervaring waarbij de klant centraal staat en professionaliteit toegankelijk is voor iedereen.

Afbeelding
Afbeelding