Recruit a Student (Foto: aangeleverd)
Recruit a Student (Foto: aangeleverd)

Meet the Student

Partnernieuws

De afgelopen 2 jaar hebben we het al vaak over ze gehad; De jonge talenten van Almere! Maar wie zijn zij eigenlijk? Wat zijn hun talenten en ambities? Wij stellen graag weer een jong talent aan jullie voor, dit keer is dat Robin: 

Wil je wat meer over jezelf vertellen? 

Mijn naam is Robin en ik ben 19 jaar. Ik werk momenteel in een snackbar en ik voetbal een aantal keer per week.

Welke studie volg je op dit moment?

Momenteel volg ik de Pabo op het Windesheim in Almere. Ik zit momenteel in het eerste jaar en het bevalt me tot nu toe erg goed. Ik vind het leuk dat we meteen veel stage moeten lopen en mijn bijbaan is goed te combineren met de opleiding, dat vind ik erg belangrijk.

Hoeveel bijbanen heb je tot nu toe gehad?

Ik heb tot nu toe drie bijbanen gehad, in de snackbar, logistiek en als vakkenvuller. Bij alle drie zitten leuke aspecten, ik heb erg veel lol bij de snackbar,omdat ik hier met mijn vrienden werk!

Waarom is werk belangrijk voor jou?

Ik vind het belangrijk om iets te doen en bezig te zijn. Je verdient er geld mee en bouwt discipline op. Ook leer je tijdens werk dat het soms ook nodig is om dingen te doen waar je minder zin in hebt, dat vind ik het leuke aan een baan. Je leert nieuwe dingen en het omgaan met bepaalde situaties.

Waar let je op als je op zoek gaat naar een bijbaan?

Het belangrijkste vind ik dat werk leuk is en dat er flexibiliteit in het werk zit. Ik heb het soms erg druk met school, dus vind het fijn als ik een baan heb die daarmee goed te combineren is. Momenteel werk ik tussen de 20 en 30 uur per week, dit is soms best veel met mijn studie maar op dit moment is dat nog goed te doen.

Wat is jouw grootste talent?

Doorzettingsvermogen, als iets niet lukt ga ik net zo lang door totdat het wel is gelukt. Ik wil het graag goed doen en dan zet ik door om iets te bereiken. Dit is voornamelijk terug te zien in school, werk en bij het voetballen.

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst?

Het worden van een goede docent is iets wat ik heel graag wil. Ik doe natuurlijk de pabo en vindt dat leuk om te doen. Daarnaast wil ik graag genoeg geld verdienen voor een eigen huisje en het doen van leuke dingen. Plezier in mijn werk staat voorop!

In contact komen met al onze talenten? Neem vooral contact met ons op!

Door: Recruit a Student