Mohamed, Attie en Jelle van Hodal. (Foto: aangeleverd)
Mohamed, Attie en Jelle van Hodal. (Foto: aangeleverd)

Samenwerken MVO: Wat een toppers!

Partnernieuws

Jelle en Mohammed staan elke ochtend ruim op tijd klaar om te beginnen,ze klikken zo goed in het team, staan open om snel de werkzaamheden eigen te maken. Leuke gasten die met inzet en enthousiasme iedereen mee krijgen. Kortom: het zijn toppers! Zodra ik weer vacatures heb klop ik bij jullie aan!

Hodal Schoonmaak

Attie van Gog, Operationeel Manager bij Hodal spreekt vol lof over Jelle en Mohammed de twee nieuwkomers die bij Hodal Schoonmaak aan het werk zijn via SamenWerken MVO. Ca. 2 weken geleden waren Michel en ik bij Hodal om te bespreken hoe het werk gaat. Een duidelijke conclusie is dat iedereen positief is want die stralende gezichten bij Attie, Jelle en Mohammed kun je niet missen. Jelle en Mohammed krijgen een praktische opleiding tot professioneel schoonmaker, werken ‘los’ van elkaar en hebben allebei hun eigen leermeester. ‘Het praten in het Engels was voor ons even wennen, maar dat is ook zo opgepakt. Mijn Engels is verbeterd en Jelle en Mohammed leren iedere dag weer nieuwe Nederlandse woorden. De inzet en betrokkenheid die je van Jelle en Mohammed terug krijgt is echt top.’

Hodal Schoonmaak is in Almere een bekende naam op het gebied van schoonmaak van bedrijfspanden en kantoren. Als onderdeel van Ruitenheer Nederland werkt Hodal voornamelijk lokaal.

Ruitenheer Nederland

Via de samenwerking met de calamiteitendienst van Ruitenheer Nederland is ook Hodal bij SamenWerken MVO aangehaakt. De positieve ervaring vanuit Ruitenheer Nederland waar een groeiende groep nieuwkomers werkt bij de calamiteitendienst (herstelwerk na brand of overstroming) zorgde voor de bekende ‘olievlek’.
HANOS AmsterdamEen partner met wie wij ook heel prettig samenwerken in HANOS Amsterdam. HANOS, de horeca groothandel met een enorm logistiek proces rondom verse producten en goede service. Op dit moment werken ca. 15 nieuwkomers met veel enthousiasme bij HANOS als orderpicker, logistiek medewerker, dockwerker en magazijnbeheerder. De nieuwkomers werken in zowel dag, avond en nachtdiensten.

Polygon Group

‘Het zijn prima mannen, harde werkers die gemakkelijk in de omgang zijn en gemotiveerd alles aanpakken en snel leren! Ook prachtig dat wij iets voor hen kunnen betekenen zodat zij onafhankelijk hun leven kunnen starten hier, dat past ook heel goed bij de Polygon gedachteover maatschappelijk verantwoord ondernemen!’
Alex Bor (regiomanager Noord PDR). Polygon is gespecialiseerd in het herstellen van woningen en kantoren na water- en brandschade, het opsporen van lekkages, het herstellen van documenten en het leveren van (tijdelijke) klimaatoplossingen. Bij Polygon werken nieuwkomers die zijn begonnen op de afdeling herstel.

Minor Hotel Group

Trots zijn wij op de samenwerking met de Minor Hotel Group - o.a. bekend van Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, NH Hotels en NH Collection Hotels. In meerdere 4- en 5 sterren hotels werken nieuwkomers in verschillende functies, denk aan general employee, housekeeping, afwasser, logistics, food & beverage, bediening en bij de technische dienst.
Cantorclin SchoonmaakOnlangs is een eerste nieuwkomer gestart bij Cantorclin Schoonmaak op de afdeling ‘Cleanroom’. Hij krijgt een opleiding tot professionele clean room specialist bij de bloedbank in Amsterdam.

Vers van de pers zijn het starten van werk van Ayan en Raja bij Applifire in Almere als Aankomend Technisch Specialisten voor het aanbrengen van brandpreventieve maatregelen bij kantoren en woningen. Afgelopen week ook aanvragen gekregen bij bedrijven in Almere voor automonteurs, een inpakker voor een technische groothandel, een boekhouder, een magazijnmedewerker en een receptionist bij een internationale organisatie. Daarover hopelijk meer in de volgende Almere Zaken.

Maak ook het verschil! 

Heb je een vacature in je bedrijf? Laat het ons weten en wij denken graag (en geheel vrijblijvend) met je mee. Gelukkig spreken wij iedere week met ondernemers die ook overtuigd zijn van de kansen voor hun bedrijf door de inzet van nieuwkomers. Doe dus ook mee en misschien ben jij wel de volgende ‘Attie of Alex’ en maak je ook het verschil.
Iedere nieuwkomer die wij voorstellen is het bezit van een werkvergunning, BSN etc. en spreekt voldoende tot vloeiend Engels en/of basis tot goed Nederlands. Qua opleiding en werkervaring is ‘het aanbod’ breed en afwisselend van IT tot zorg, van horeca tot techniek en bouw en dat op alle niveaus. Veel nieuwkomers willen graag starten in startersbanen in horeca, logistiek, assemblage, productie en schoonmaak.

www.samenWerken-mvo.nl
info@samenwerken-mvo.nl
Michel van der Made: michel@samenwerken-mvo.nl of 06 11141335
Annette Stevens: annette@weerwerk036.nl of 06 51916638