Ruben van den Burg van Keolis Group is de contactpersoon bedrijven Almere. (Foto: aangeleverd)
Ruben van den Burg van Keolis Group is de contactpersoon bedrijven Almere. (Foto: aangeleverd)

Iedereen een ‘auto’ van de zaak om door heel Almere te reizen!

Bedrijfsprofiel

AllGo biedt de laatste maanden van dit jaar een grote korting aan voor het Go Bedrijfsabonnement Kwartaal. In plaats van € 259,50 is het abonnement nu slechts € 75,-. De werknemer kan hiermee vrij reizen, ook privé en in het weekend. Dit zorgt niet alleen voor tevreden personeel, ook de werkgever bespaart hiermee flink op reiskostenvergoedingen. De VBA (Vereniging Bedrijfskring Almere) steunt deze actie. 

Goed personeel vinden is momenteel een uitdaging en de juiste mensen binnenboord houden is nog veel moeilijker. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden én een duurzaam bedrijfsimago kunnen hier een positieve invloed op hebben. Het Go Bedrijfsabonnement Kwartaal doet allebei en denkt mee met de Almeerse ondernemers.

Als jij je medewerkers gratis reizen met het OV aanbiedt, bieden wij een aantrekkelijke samenwerking met een eenvoudige transactie-verwerking met ook nog eens financieel voordeel op de abonnementskosten van oktober t/m december. Bovendien draag je als bedrijf meteen bij aan de verduurzaming en leefbaarheid van onze stad. Een win-win-winsituatie.

Steun VBA 

Ook de Vereniging Bedrijfskring Almere staat achter deze actie van AllGo. Mario Bakker, secretaris van de VBA, laat weten: “Wij hebben deze samenwerking aangemoedigd omdat werknemers in Almere hiermee de kans krijgen om buiten werktijd ook gratis te reizen in Almere. Naast duurzaamheid en een financieel voordeel voor de werknemers zorgt dit ook voor een economische spin-off voor de lokale economie in deze toch al zware tijden voor de detailhandel, leisure en horeca. Hopelijk ervaren ondernemers en bedrijven hier zelf mee ook dat bereikbaarheid met het OV van enorm belang is om je personeel te behouden maar ook om nieuwe medewerkers aan te trekken. Deze echt meest duurzame auto van de zaak helpt daar enorm aan mee en biedt zowel de ondernemer als de werknemer enorme voordelen.”

Flinke voordelen 

Met de bus in plaats van de auto naar het werk levert een mooie winst voor het milieu op. Vandaar die extreme korting. Normaal kost een kwartaalabonnement op het OV € 259,50, maar tijdens deze actieperiode ben je maar € 75,- per werknemer kwijt. Je reiskostenvergoedingen gaan dus flink omlaag, terwijl je personeel drie maanden lang gratis met het OV binnen Almere reist. Dat is winst voor je bedrijf, winst voor je personeel en winst voor het milieu.

De voordelen voor jou als werkgever:

• Een flinke besparing op reiskostenvergoedingen

• Tevreden en gemotiveerde werknemers

• Makkelijk geregeld met 1 factuur (verstuurdatum 2023)

• Minder parkeerplaatsen nodig

• Bijdragen aan een groener Almere

De voordelen voor je medewerkers:

• Besparing op reiskosten (brandstof en onderhoudskosten auto)

• Gratis gebruik OV-bussen binnen Almere

• Gratis reizen ook buiten werktijd en in het weekend

• Bijdragen aan een groener Almere

Makkelijk geregeld met één factuur

Je zit natuurlijk niet te wachten op een tijdrovende administratie. Daarom maakt AllGo het de werkgevers zo makkelijk mogelijk. Zo krijg je 1 factuur voor al je medewerkers die van het Go Bedrijfsabonnement Kwartaal gebruikmaken. En met een kortingscode kunnen ze het abonnement zelf online bestellen.

Meer informatie of meedoen?

Kijk voor meer informatie, voorwaarden en aanmelden op:

allgobus.nl/bedrijfsabonnement of scan de QR-code