Christiaan den Ouden, account manager bij Van Duijnen. (Foto: aangeleverd)
Christiaan den Ouden, account manager bij Van Duijnen. (Foto: aangeleverd)

Van Duijnen Koffie: de lekkerste keus voor koffie op het werk

Bedrijfsprofiel

Een lekkere bak koffie op je werk drinken, dat is toch heel vanzelfsprekend? Voor Van Duijnen in elk geval wel. De organisatie die al sinds 1992 is gevestigd in Almere, levert al ruim 80 jaarkoffieautomaten, koffie en bijproducten aan het bedrijfsleven. Van Duijnen zorgt niet alleen voor de allerlekkerste koffie, maar doet dat ook op een maatschappelijk verantwoorde manier. Bovendien biedt Van Duijnen een dusdanige service dat bedrijven volledig ontzorgd worden. 

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dat is een voorwaarde voor ons om zaken te doen, ” aldus Paul Kragten, eigenaar van Van Duijnen. “Bij ons is duurzaamheid zelfs zo normaal dat je daar als klant niks extra’s voor betaalt. Dat krijg je er gratis bij.”

Almere
Kragten vertelt dat lokale betrokkenheid een van de voornaamste manieren is om duurzaam te werken. “Door samenwerkingen dicht bij huis, zorg je vanzelf voor reductie van de CO2 uitstoot en tijdsbesparing Onze website is bijvoorbeeld door SenS gemaakt. Ultimum levert de IT-diensten en zijn wij lid van de businessclub van Almere City FC.. Als we dan iets willen overleggen met deze bedrijven, dan zijn de lijntjes kort, net als de reistijd. Hetzelfde geldt voor de mensen die ons kantoor schoonmaken. Die kunnen op de fiets komen, omdat ze in de buurt wonen.”

Service
Veel van de klanten van Van Duijnen Koffie bevinden zich in de buurt, maar daar blijft het zeker niet bij. “Wij leveren aan heel Nederland. En hoewel ons hoofdkantoor in Almere staat, hebben we door onze onderhouds- en servicecontracten in heel Nederland de nodige vakmensen paraat staan. Eén telefoontje en we zijn al onderweg, want een bedrijf kan niet zonder een goed werkende koffiemachine.”

Contact
Nieuwsgierig geworden wat Van Duijnen voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op en maak kennis met de voordelen die Van Duijnen als lokale koffieleverancier jou kan bieden. Onder het genot van -uiteraard- een lekker kopje koffie in de showroom aan de Rondebeltweg 34 of bij jou op locatie zal een medewerker je meer vertellen over de mogelijkheden.

Van Duijnen Koffie

T: 036 53 87 821
W:
https://vanduijnen.nl/
E:  customercare@vanduijnen.nl