Paul Kragten (eigenaar Van Duijnen Groep BV) en Paul Bommeljé (Nestlé). (Foto: aangeleverd)
Paul Kragten (eigenaar Van Duijnen Groep BV) en Paul Bommeljé (Nestlé). (Foto: aangeleverd)

Van Duijnen Koffie BV verzorgt samen met Nestlé koffie tijdens Floriade

Algemeen

Het Almeerse bedrijf Van Duijnen Koffie BV zorgt in samenwerking met Nestlé voor de koffievoorziening tijdens de Floriade Expo 2022. Tijdens de officiële opening afgelopen week, is deze samenwerking beklonken tussen Paul Kragten (eigenaar Van Duijnen Groep BV) en Paul Bommeljé (Business Executive Officer bij Nestlé Professional NL), uiteraard onder het genot van een kopje NESCAFÉ koffie.

Paul Kragten, eigenaar van Van Duinen Koffie BV, laat in een reactie weten: “Wij zijn als duurzaam en Almeers bedrijf enorm blij dat we hieraan kunnen bijdragen. Samen met Nestlé Professional Nederland hebben wij als Preferred NESCAFÉ dealer diverse duurzame NESCAFÉ koffieautomaten geplaatst en zullen deze voorzien worden van koffie en tevens verzorgen wij ook het onderhoud van deze automaten.”

Samenwerking

De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo vindt plaats tot en met 9 oktober 2022, en staat volledig in het teken van duurzaamheid met als thema “Growing green cities”. Met dit thema zal de Floriade Expo 2022 allerlei oplossingen presenteren die nodig zijn om steden groener, gezonder en leuker te maken. Vorige week werd ook al bekend gemaakt dat een schoonmaakbedrijf uit Almere gaat samenwerken met Floriade Expo.