Scoor een baan via Almere City Jobs (Foto: aangeleverd)
Scoor een baan via Almere City Jobs (Foto: aangeleverd)

Scoor met Almere City Jobs

Partnernieuws

Dat een voetbalclub en een uitzendbureau veel voor elkaar kunnen betekenen bewijst de nieuwe samenwerking tussen Almere City FC en Recruit a Student. De beide partijen zijn onlangs gezamenlijk Almere City Jobs gestart; een uitzendbureau dat zich richt op het invullen van vacatures bij de businessclubleden van Almere City FC, en bij andere Flevolandse ondernemingen.

“Natuurlijk willen wij niemand uitsluiten dus werkgevers die geen lid zijn van de businessclub van Almere City FC zijn ook van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten. We merken gewoon dat doordat de lijntjes met de businessclub leden kort zijn, zij ons goed weten te vinden.” Aldus Remco Breet, eigenaar Recruit a Student en mede oprichter van Almere City Jobs. Breet en zakenpartner Denise Ketelaar hebben zichzelf drie jaar geleden aangesloten bij de businessclub van Almere City FC en merken dat dit de nieuwe samenwerking ten goede komt. “We zien de andere leden vaak en kennen de meeste al. Dat maakt het contact makkelijk.”

Het juiste moment

Ondanks dat Breet al langer met het idee liep een dergelijk uitzendbureau te starten, was onlangs pas het juiste moment om het initiatief echt door te zetten. “Door de krapte op de arbeidsmarkt is de vraag naar werknemers sterk toegenomen. Almere City FC merkte dat zij steeds vaker vragen van businessclubleden kregen om vacatures te delen, en wij ervaarden op onze beurt dat we onder de naam Recruit a Student niet iedereen aan een baan kunnen helpen. De samenwerking die we nu gestart zijn vervult dus voor beide partijen in een behoefte.” Breet licht toe dat het vanuit Recruit a Student met name lastig is gebleken om fulltime functies te vervullen. “Veel mensen denken dat ze niet mogen solliciteren als ze geen student zijn. We snappen die verwarring heel goed, want het woord student zit tenslotte in onze bedrijfsnaam.” Met Almere City Jobs vult Breet het huidige label aan.

Maatschappelijke bijdrage

Met deze unieke samenwerking dragen de beide organisaties direct bij aan de Almeerse maatschappij. Door de inzet van Almeerders voor de invulling van vacatures bij lokale bedrijven wordt een waardevolle bijdrage geleverd aan de groei van Almere. Zowel op economisch als op maatschappelijk vlak.

Persoonlijk contact

Een belangrijke pijler van het nieuwe initiatief is persoonlijke begeleiding voor zowel werkgever als werknemer. “Zowel werkzoekenden als werkgevers die vacatures bij ons uitzetten kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding. Voor iedereen staat er een persoonlijke coach klaar.” Naast regelmatige updates en hulp bij vragen en onduidelijkheden ondersteunt Almere City Jobs indien nodig ook bij het regelen van opleiding of omscholing zodat vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten.

Raadpleeg www.almerecityjobs.nl voor meer informatie over dit initiatief en een overzicht van openstaande vacatures.

Logo Almere City Jobs
Score een nieuwe baan via Almere  City Jobs
Stel je team samen via Almere City Jobs