SenS is blij met hun tijdelijke jonge 'baas' Julia (in het midden tussen eigenaren Marcel en Robin Sluijter). (Foto: aangeleverd)
SenS is blij met hun tijdelijke jonge 'baas' Julia (in het midden tussen eigenaren Marcel en Robin Sluijter). (Foto: aangeleverd)

‘Baas van Morgen’ groot succes in Almere

Algemeen

De landelijke actie ‘Baas van Morgen’ georganiseerd door JINC, waarbij jongeren een dag lang een bedrijf overnemen, is een groot succes in Almere. Onder meer SenS Online Solutions en Recruit a Student lieten weten erg tevreden te zijn over hun jonge ‘bazen.’

In heel Flevoland worden deze week 25 bedrijven overgenomen door in totaal 29 kinderen. Tijdens JINC ‘Baas van Morgen’ ervaren leerlingen van de basisschool of het vmbo hoe het is om de leiding te hebben. Ze doen bovendien een waardevol contact op voor later: de bazen in kwestie beloven hun jonge collega’s dat ze later een beroep op hen mogen doen.

Vol lof

Ook dit jaar staan in Almere verschillende bekende ondernemers hun directeursstoel tijdelijk af aan een baas van de toekomst. Zo liet Robin Sluijter (SenS Online Solutions) weten dat het hele bedrijf trots was op hun jeugdige baas Julia en Remco Breet (Recruit a Student) was vol lof over zijn jonge plaatsvervanger Salisha en gaf aan een erg leuke dag gehad te hebben. Baas van Morgen Julia liet weten: “Ik was in het begin echt heel erg zenuwachtig, maar uiteindelijk toen ik in gesprek kwam met iedereen en zag hoe gezellig ze waren was mijn spanning weg. Iedereen was sociaal en lief voor me. Het was een hele leuke leuke ervaring die ik graag ooit nog eens opnieuw doe.”

Andere deelnemers

Naast SenS Online Solutions en Recruit a Student staan ook Wouter Stevens (Rabobank Almere), John Bes (Almere City FC), Liesbeth Bronkhorst (Stad en Natuur) en Rodrigo Soto Escamilla (Ultimum) een dag hun stoel af aan jong talent.


Remco Breet is trots op zijn ‘baas van morgen’ Salisha. (Foto: aangeleverd)