Almere City Run gaat samenwerking aan met Almere City FC (Foto: aangeleverd)
Almere City Run gaat samenwerking aan met Almere City FC (Foto: aangeleverd) Vincent van den Boogaard

Samenwerking Almere City FC en Almere City Run

Algemeen

Almere City FC gaat samenwerken met Almere City Run en roept al haar supporters en leden van de businessclub op om deel te nemen aan het Almeerse hardloopevenement. Supporters die zich hebben aangemeld voor het sport & supportprogramma ‘De Fitste Club van Nederland’ van de voetbalclub hebben recht op een gratis startbewijs voor de Almere City Run, die dit jaar op zondag 26 juni plaatsvindt. 

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC is blij met de samenwerking: “Vitaliteit loopt als een rode draad door onze organisatie. Als topsportorganisatie jagen wij dagelijks onze doelen na en willen we binnen en buiten de lijnen maximaal presteren. In die lijn is het programma ‘De Fitste Club van Nederland’ ontstaan waarbij we de kennis en kunde van spelers en staf inzetten om onze businessclubleden, supporters en medewerkers in beweging te krijgen en te houden. Deelname aan de Almere City Run is dan een prachtig jaarlijks meetmoment voor de deelnemers.”

Inschrijving Almere City Run

Deelnemers aan ‘De Fitste Club van Nederland’ kunnen gratis meedoen aan de City Run. Hiervoor krijgen zij binnenkort in de app een bericht. Andere enthousiastelingen kunnen zich inschrijven via www.almerecityrun.nl Op deze website is tevens alle informatie over de afstanden van de Almere City Run en het parcours te vinden en is het mogelijk je aan te melden als vrijwilliger.