Terry Aurik en John Bes. (Foto: Ron Baltus)
Terry Aurik en John Bes. (Foto: Ron Baltus)

Voiceworks officieel innovatiepartner van Almere City FC

Algemeen

Voiceworks, één van Nederlands grootste aanbieders van geïntegreerde communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, breidt het partnership met Keuken Kampioen Divisie-voetbalclub Almere City FC verder uit. Eerder verbond Voiceworks zich al aan de businessclub en ‘Almere & the City’, het maatschappelijke programma van de voetbalclub.

In het Yanmar Stadion wordt nu ook het Voiceworks Experience Center ingericht, waar diensten en nieuwe innovaties worden in- en omgezet naar praktijkvoorbeelden. “De samenwerking met Almere City FC is een logische vervolgstap op ons huidige partnership met Almere & the City”, zegt Terry Aurik, CEO van Voiceworks. “Het voelt op alle vlakken als een natuurlijke match. Wij zijn een echt Almeers bedrijf, met 300 medewerkers in de stad en vele van onze collega’s wonen hier ook. We voelen ons daarom enorm verbonden met de club én met de stad. We willen samen met alle betrokken partijen groeien.”

John Bes, directeur bij Almere City FC onderstreept de overeenkomsten: “Voiceworks is een bedrijf dat in alles model staat voor onze club en stad. Zij zijn ook klein begonnen en uitgegroeid tot een serieuze speler in hun business. Ook al werken zij inmiddels over heel Europa; ze besturen nog steeds vanuit Almere. We zijn dan ook trots dat we een partnership aan kunnen gaan met deze innovatieve partij. Samen kunnen we werken aan de verdere groei van onze club en stad.” 

Almere & the City

Als presenting partner van Almere & the City zet Voiceworks zich al sinds 2018 in voor verdere ontwikkeling van de stad Almere. Zo lopen er verschillende projecten om Almere nog leuker, gezelliger en veiliger te maken. Het betreffen activiteiten ter bevordering van de algemene ontwikkeling van kinderen en hun fysieke en sportieve ontwikkeling in het bijzonder, maar ook activiteiten ter bevordering van de sociale cohesie binnen Almere. De afgelopen jaren bezochten duizenden inwoners uit Almere de initiatieven van Almere & the City.