Le Connecteur, partner SBBA (Foto: aangeleverd)
Le Connecteur, partner SBBA (Foto: aangeleverd)

Le Connecteur; operationeel beveiligingspartner SBBA

Partnernieuws

Le Connecteur is een particulier beveiligingsbedrijf en recherchebureau dat al ruim 6 jaar is gevestigd in Almere. Het Almeerse bedrijf is weliswaar geen landelijke speler, maar wel lokaal geworteld en actief midden in het Almeerse ondernemingsleven. Het overgrote deel van de medewerkers woont in Almere. Dat is een groot voordeel, want dat vergroot de betrokkenheid bij de stad en helpt bij het uitvoeren van de beveiligingsactiviteiten. De diensten van Le Connecteur worden voor het grootste deel in en rondom Almere uitgevoerd. 

Betrokkenheid

De betrokkenheid van Le Connecteur bij de stad, haar inwoners en ondernemers is erg belangrijk. Dit komt tot uiting in goede banden en korte lijnen met o.a. de gemeente Almere, ROC Flevoland, Almere City FC, de VBA (Vereniging Bedrijfskring Almere) en nu dus ook de SBBA. De SBBA is dan ook zeer content met het feit dat het in het puur Almeerse bedrijf Le Connecteur een betrouwbare veiligheidspartner heeft gevonden voor de uitvoering van de beveiliging op de bedrijventerreinen van Almere.

Schoon, heel en veilig

Samen zijn we in staat onze impact op het gebied van een veilige stad verder te vergoten. Het dagelijks schoon, heel en veilig houden van de bedrijventerreinen is waar beide partijen veel energie en voldoening uit halen. 

Innovatief

Dat we deze taken samen met en voor de Almeerse ondernemers mogen uitvoeren, maakt ons erg trots. Doordat Le Connecteur dagelijks toezicht houdt via mobiele surveillance en cameraobservatie, zijn ze in staat snel te signaleren, adviseren en handelen. Hierbij maken ze gebruik van innovatieve toepassingen en gekwalificeerde medewerkers. 

Wij kijken er naar uit onze gezamenlijke kennis en kunde in te zetten voor een nog veiligere stad.

Heeft u vragen of wenst u informatie over de SBBA?
Neem dan contact op via 036-54 98 476
of bestuur@sbbalmere.nl

Logo SBBA