Nico Roozen. (Foto: Marco ter Beek)
Nico Roozen. (Foto: Marco ter Beek)

Nieuwe beveiliger voor SBBA

Column

Het zijn roerige tijden. De gevolgen van de oorlog in Oekraïne worden in ons land steeds sterker voelbaar. De gestegen prijzen spelen hierbij een belangrijke rol. We zien dat daardoor een deel van de bedrijven het financieel moeilijk hebben. 

Ook binnen de beveiligingsbranche is er momenteel veel te doen als het gaat om stijgende prijzen. Recent werd ook SBBA geconfronteerd met een aanzienlijke tariefsverhoging voor uitvoering van haar collectieve beveiligingsdiensten in 2023.

Het SBBA-bestuur doet er alles aan om de collectieve belangen zo goed mogelijk te behartigen. Ons doel is en blijft om de beste dienstverlening te verkrijgen voor de best mogelijke prijs. 

Dit heeft geleid tot de selectie van een nieuwe partner voor de uitvoering van de collectieve dienstverlening op de bedrijventerreinen in Almere per 1 januari 2023.

De nieuwe beveiliger voor SBBA wordt het beveiligingsbedrijf Le Connecteur uit Almere. Wij stellen in deze column Le Connecteur graag even kort aan u voor:

Le Connecteur

Le Connecteur is geen grote landelijke speler maar een lokaal geworteld beveiligingsbedrijf dat midden in het Almeerse ondernemersleven staat.

Kenmerkend is de platte organisatiestructuur met zeer korte communicatielijnen. Dit stelt Le Connecteur in staat om onze deelnemers snel, duidelijk en oplossingsgericht van dienst te zijn.

Le Connecteur is al meer dan 5 jaar in Almere gevestigd en heeft ervaring met collectieve beveiliging, rijdt al jarenlang mobiele surveillance en heeft ruime ervaring met de inzet van camera analisten. Zij beschikken over lokale kennis, de juiste betrokkenheid en houding om te kunnen bijdragen aan de veiligheid op onze werklocaties en bedrijventerreinen in Almere.

De SBBA is daarom verheugd met de komst van Le Connecteur als nieuwe partner in de uitvoering van de collectieve beveiliging.

Ook voor de deelnemers is dit goed nieuws want de tarieven voor 2023 blijven ongewijzigd. Dit is een mooi resultaat waarmee wij onze bijdrage hebben kunnen leveren in deze toch al roerige tijd. 

Ik wens u alvast prettige feestdagen en een veilige jaarwisseling. 

Nico Roozen
Voorzitter SBBA

Informatie of vragen, neem contact met ons op:
bestuur@sbbalmere.nl
tel. 036 54 98 476