De bijeenkomst vindt digitaal plaats op 29 december. (Foto: Gemeente Almere)
De bijeenkomst vindt digitaal plaats op 29 december. (Foto: Gemeente Almere)

Welkomstbijeenkomst voor ondernemers

Partnernieuws

Welkomstbijeenkomst voor ondernemers

Ondernemers dragen met hun bedrijf – groot of klein - bij aan de lokale economie en zorgen o.a. voor werkgelegenheid en innovatie in een stad. Voor hen is een dynamisch en inspirerend ondernemersklimaat van groot belang. Hier spelen goede gemeentelijke dienstverlening en netwerken een belangrijke rol. In een stad waar ondernemers de weg kennen, waar ze weten wat er speelt qua economische ontwikkeling en elkaar leren kennen, ontstaan kansen voor groei, krachtenbundeling, nieuwe kennis en samenwerkingsverbanden.

Wil jij weten voor welke zakelijke vragen en diensten je bij de gemeente terecht kunt? Wil jij weten welke netwerken er binnen Almere zijn en wat zij jou als ondernemer bieden? Voor antwoorden op deze vragen maken wij je graag wegwijs in Almere tijdens de speciale digitale Welkomstbijeenkomst nieuw vestigde ondernemers (duur: 1 uur). 

Tijdens de bijeenkomst maak je kennis met de wethouder Economische Ontwikkeling Maaike Veeningen, die kort de Economische Agenda van onze stad toelicht, informeren wij je graag meer over onze gemeentelijke dienstverlening, de dienstverlening van het Ondernemersplein en de daarbij betrokken partners en maak je kennis met de voornaamste lokale netwerkorganisaties. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen en jouw behoefte aan ons te laten weten. 

Daarnaast laten we je kort zien wat Almere te bieden heeft op het vlak van ontspanning, voor jou en jouw werknemers en zal een Almeerse ondernemer je meenemen in zijn of haar ervaringen rond het vestigen van hun onderneming in Almere. Heb je vragen over de bijeenkomst of andere zaken, dan kun je deze stellen via ondernemerloket@almere.nl

Wij hopen je 29 september digitaal te mogen verwelkomen!

Team Accountmanagement / Lokaal Ondernemersklimaat Gemeente Almere

Klik hier om je aan te melden voor deze bijeenkomst.