Eén van de boten van Kevin van Drumpt. (Foto: aangeleverd)
Eén van de boten van Kevin van Drumpt. (Foto: aangeleverd)

Eigenaar rondvaartboten weet niets van gratis bootvervoer pashouders Floriade

Algemeen

De Floriade B.V. kwam woensdagavond met een nieuwsbrief waarin gemeld wordt dat pashouders van de Floriade vanaf nu gratis met de boot naar de Floriade kunnen.
De eigenaar van de rondvaartboten, Kevin van Drumpt, weet van niets. Hij is totaal verrast: “Mijn telefoon staat sinds een paar minuten roodgloeiend.”

De Floriade B.V. heeft met Van Drumpt niets besproken over gratis vervoer, meldt hij. “Ik heb alleen een berichtje gekregen dat ik ook pashouders kan scannen. Dat moet ik morgen eerst eens uitproberen.” Van Drumpt is ontevreden over de communicatie tussen hem en de B.V. “Alles wat we afgesproken hebben, wordt steeds weer veranderd, ik weet niet waar ik aan toe ben. De Floriade B.V. wil ook het aantal passagiers dat ik vervoer niet met mij delen. Ik heb geen idee hoeveel dat er zijn.” Verder wacht hij wel af hoe het morgen nu verder moet. “Ik heb eigenlijk geen idee wat ik mijn kapiteins moet vertellen.”

Oplossing
“Ik probeer al weken met de Floriade B.V. via een overleg tot een oplossing te komen. We zitten midden in een onderhandeling over de afwikkeling van de gevolgen van zaken die niet goed gegaan zijn. Er zijn geen concrete afspraken gemaakt over gratis bootvervoer”, besluit Van Drumpt

De nieuwsbrief van de Floriade B.V. is hier te lezen.