Afbeelding
AlmereZaken

50 nominaties Flevolandse Zakenvrouw

Algemeen

Zo’n 50 voordrachten heeft het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen ontvangen voor de verkiezing van de Zakenvrouw van het jaar. De jury heeft in een eerste ronde nog geen keuze gemaakt: van een aantal kandidaten is meer informatie nodig. Onder voorzitterschap van de Lelystadse burgemeester Margreet Horselenberg besprak de jury afgelopen week de door de kandidaten ingediende informatie.

Van een aantal is nadere informatie nodig om het beeld compleet te maken, onder meer over de financiële positie van het bedrijf of de langetermijnvisie. De 28 kandidaten op de longlist hebben inmiddels bericht ontvangen over de verdere procedure. De tweede jurybespreking is gepland op 22 mei. Dan zal ook bekend worden gemaakt welke negen zakenvrouwen (drie in elke categorie zzp, mkb en manager) op 13 juni op het podium staan bij de feestelijke verkiezingsavond. De overige juryleden zijn Gerrie Boeve, mede-eigenaar van Bouwbedrijf Noordersluis in Lelystad, Arthur Bouvy, directeur bedrijven bij de Rabobank in Almere en Marion Wichard, voorzitter van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen. Meer informatie over de verkiezing is te vinden op de speciale website www.verkiezingfz.nl.

Presentatie
Inmiddels is bekend dat de presentatie van de verkiezingsavond in handen is van multitalent Smadar Monsinos. Smadar Monsinos heeft in meerdere musicals gestaan, zoals Mama Mia, Anatevka en Junglebook. Ze is tweemaal genomineerd voor de musical award als beste bijrol. Op de televisie is zij ook geen onbekende: ze speelt in verschillende series en reclames. Met humor, zang en veel interactie met de zaal zal Smadar samen met haar vaste pianist de avond kleur en pit geven, en de genomineerden en winnaressen op bijzondere wijze over het voetlicht halen.   De locatie is het Van der Valk Hotel Almere, en de avond is toegankelijk voor alle (zaken)vrouwen én mannen die de genomineerden willen steunen, die zakenvrouwen in het algemeen een warm hart toedragen of die gewoon bij deze enorm leuke netwerkavond willen zijn.