Afbeelding
AlmereZaken

Coolblue vestigt zich aan Diagonaal

Redactie

Retailer Coolblue opent deze zomer een winkel in aan de Diagonaal in Almere. In de winkel kunnen klanten binnenkort meer dan 1.000 producten uitproberen. Voor in de winkel is de retailer nog op zoek naar veertig nieuwe collega’s. Momenteel wordt de winkel verbouwd.

Het wordt de zestiende winkel van Coolblue in Nederland. Op een oppervlakte van 800 m2 kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze winkel in Almere.”

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er binnenkort ook terecht voor advies bij het maken van de beste productkeuze. Ook kunnen ze langskomen voor directe service na aankoop, reparaties van smartphones en tablets én het ophalen van online bestellingen.

Personeel

Voor de winkel in Almere is Coolblue op zoek naar veertig nieuwe collega’s, waaronder een Floormanager, Winkelmedewerkers en Reparatiemedewerkers. Wie ervan houdt om klanten blij te maken, kan solliciteren via Werkenbijcoolblue.nl.