Generative AI als geheim wapen voor ontwikkeling en verbetering van leiderschapsvaardigheden (Foto: adobe stock)
Generative AI als geheim wapen voor ontwikkeling en verbetering van leiderschapsvaardigheden (Foto: adobe stock)

Generative AI: een nieuw geheim wapen voor het leiderschap van morgen

Mindshift

Richard van Hooijdonk is trendwatcher, futurist en internationaal topspreker. Hij deelt regelmatig met de lezers van Almere Zaken de laatste trends en innovaties op het gebied van technologie voor ondernemers. Deze zijn zowel in het magazine als ook online te lezen in de rubriek MINDSHIFT.

De ondernemer en futurist neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. Met deze keer zijn visie op de waarde van generative AI voor de ontwikkeling en verbetering van leiderschapsvaardigen.

In het artikel, te lezen in ons papieren magazine of op de website van Richard van Hooijdonk, gaat de ondernemer in op de waarde van generative AI voor het leiderschap van morgen. Van Hooijdonk licht toe hoe ondernemers generative AI kunnen inzetten om hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en verbeteren. Ook gaat de trendwatcher en futurist in op de tools Crunchr en AIMY: leiderschapstools die ondersteunen bij onder andere personeelsanalyse en coaching.

Afbeelding