(Foto: Marco ter Beek)
(Foto: Marco ter Beek)

Door Almeerders voor Almere: Onze Veilige Toekomst

Column

2024 markeert een nieuwe fase voor Le Connecteur Security Experts. Een fase die wij starten als trotse partner van Almere Zaken, en waar ik, Yaron Navon, mag zorgen voor de columns op onze partnerpagina.

Le Connecteur is meer dan een beveiligingsbedrijf. “Door Almeerders voor Almere” is niet slechts een slogan; het is de kern van ons bestaan. We hebben een missie, een passie: het veiliger maken van deze stad die we thuis noemen, Almere!

In onze diensten streven we naar meer dan alleen beveiliging. We bieden onder andere mobiele surveillance, alarmopvolging, en objectbeveiliging aan. Maar wat ons echt onderscheidt, is ons advies om uw veiligheidsgevoel te vergroten. We willen samenwerken met ondernemers, met u, om een veilige omgeving te creëren voor u, uw medewerkers en de inwoners van Almere.

Lokale betrokkenheid zit in ons DNA. Als lid van de businessclub van Almere City FC, van ondernemersvereniging VBA en als partner van Almere Zaken, zijn we onderdeel van het zakelijke leven in Almere.

2024 belooft opwindend te worden. We willen groeien, niet alleen bij onze mobiele surveillance en het installeren van veiligheidssystemen maar ook om samen met partners, ondernemers, Gemeente Almere en Platform Veilig Ondernemen te werken aan diverse projecten en initiatieven op het gebied van veiligheid zoals cybersecurity, afwijkend gedrag, overvalpreventie en awareness trainingen. We willen een drijvende kracht zijn achter het vergroten van het veiligheidsgevoel in Almere.

Na een periode van uitdagingen zijn we klaar om vooruit te kijken. Mijn focus als eigenaar van Le Connecteur is helder: ons inzetten voor de veiligheid van Almere. We geloven in lokale samenwerking, in het benutten van kansen en in het delen van kennis om gezamenlijk te groeien.

In een tijd waarin veiligheid cruciaal is, staan wij klaar. Door Almeerders, voor Almere - dat is niet alleen wie we nu zijn; het is wie we altijd zullen zijn. Samen bouwen we aan een veilige toekomst voor onze stad.

Yaron Navon,
Eigenaar, Le Connecteur