Eigenaar Joy Both met Achanty Richardson (links) en Tim Mulder (rechts)
Eigenaar Joy Both met Achanty Richardson (links) en Tim Mulder (rechts) Danny Klein Schiphorst

Samen in de natuur bij Outdoorpark SEC

Bedrijfsprofiel

Het wordt steeds drukker bij Outdoorpark SEC Almere. Het buitensportbedrijf organiseert op het eigen terrein van 50.000 m2 verschillende groeps- en teamactiviteiten zoals teambuilding, vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, kinderfeestjes, familie uitjes en, sinds ongeveer 5 jaar, ook een groeiend aantal bedrijfsuitjes. “We merken dat de vraag naar buitenactiviteiten voor grotere groepen in zakelijk verband de laatste jaren is toegenomen,” aldus Joy Both, eigenaar van Outdoorpark SEC.

Het bedrijf was onder de naam SEC Survivals vooral gericht op survivalactiviteiten, waar je snel vies van wordt. Maar op het outdoorpark wordt een grote diversiteit aan buitenactiviteiten georganiseerd. “Het is helemaal niet zo dat je persé vies wordt bij ons. Naast survivallen kun je bij ons bijvoorbeeld ook (boog)schieten, een potje boerengolf spelen, of gewoon lekker komen barbecueën,” aldus Both. Maar dat betekent niet dat je op naaldhakken naar SEC moet gaan; “ook al word je niet bij alle activiteiten vies, je bent toch buiten in de natuur.”

Expeditie Outdoor

Het uitgangspunt van een bedrijfsuitje bij SEC is dat iedereen op laagdrempelige wijze gezellig bij elkaar komt in de natuur. Om voor ieder wat wils te kunnen bieden organiseert SEC Expeditie Outdoor; waar teambuilding en competitie net zo belangrijk zijn als plezier maken met elkaar. Door een combinatie van denken en doen worden ieders sterke kanten optimaal benut. Kracht, praktische vaardigheden, denkvermogen en tactisch inzicht vormen samen de ingrediënten voor dit avontuurlijke spel.

Een eigen plek

Vorig jaar heeft Outdoorpark SEC een strand toegevoegd aan het terrein. “Het strand is voortgekomen uit een ontwikkeling die tijdens de corona pandemie is begonnen en zich doorgezet heeft. Namelijk dat mensen graag buitenactiviteiten willen ondernemen. Met de tenten en horeca bij het strand kunnen we bedrijven nog beter echt een plek voor zichzelf geven als ze bij ons komen. Zo hebben ze een mooie plek aan het water, een beetje afgezonderd van andere gasten. Met name bij grote groepen is dat fijn.”

Fundament van succes

Het bedrijf bestaat inmiddels ruim 25 jaar en is een gevestigde naam geworden in de zakelijke markt. Door zoveel mogelijk alles in eigen beheer te doen heeft het bedrijf veel expertise opgebouwd en kan zij soepel inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de wensen van de klant. Both heeft door de jaren heen een mooi team om zich heen verzameld. Een team dat meer als familie dan medewerkers voelt en waar Both één ding mee gemeen heeft; ze delen allemaal dezelfde visie wat betreft de activiteiten van Outdoorpark SEC Almere.

Outdoorpark SEC Almere
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere

www.outdoorparkalmere.nl
info@outdoorparkalmere.nl
036-5384855

logo Outdoorpark SEC Almere