Alle medewerkers van Huis & Hypotheek blijven werkzaam bij Hypotheek-Match. (Foto: Rinus Lettink)
Alle medewerkers van Huis & Hypotheek blijven werkzaam bij Hypotheek-Match. (Foto: Rinus Lettink)

Huis & Hypotheek Almere wordt Hypotheek-Match

Bedrijfsprofiel

Een mooie overname in het Almeerse Hypotheeklandschap. Hypotheek-Match heeft per april Huis & Hypotheek Almere overgenomen. Na 7 jaar is het voor Carolien Schut tijd om haar succesvolle onderneming over te dragen aan Richard Treffers en Istvan Pinter van Hypotheek-Match.

Na gesprekken met verschillende geïnteresseerden, werd snel duidelijk dat er tussen Carolien Schut en de eigenaren van Hypotheek-Match een goede klik was. Carolien vertelt: “Ik ben ontzettend blij dat Richard en Istvan Huis & Hypotheek Almere overnemen. Ze hebben dezelfde visie en dezelfde passie voor het vak. Ook blijven de medewerkers in dienst, waardoor de klanten verzekerd zijn dat ze dezelfde kwaliteit en service behouden. Het zijn jonge, enthousiaste ondernemers en ik ben ervan overtuigd dat ze het geweldig gaan doen.”

Van bedrijfsfinancieringen naar One-Stop-Shop
Treffers en Pinter zijn geen onbekenden in Almere. Geboren en getogen in Almere en al ruim 15 jaar werkzaam in de financiële wereld. Drie jaar geleden begonnen zij net voor de Covid-pandemie met Fin-Match als zakelijk intermediair. Treffers laat weten: “Tijdens onze ondernemersreis kwamen wij erachter dat de behoefte van onze klanten breder is dan enkel bedrijfsfinancieringen. We hebben onze diensten vervolgens uitgebreid met onder meer woninghypotheken, verzekeringen, bijzonder beheer begeleiding en overname begeleiding. Zo ontstond een One-Stop-Shop die klanten in verschillende situaties begeleid en ondersteund.”

Met de overname van Huis & Hypotheek Almere verhuizen ook Hypotheek-Match, Fin-Match en Verzekering-Match naar De Binderij 8A in Almere stad.

W: www.hypotheek-match.nl
W: www.fin-match.nl 

T: 036 524 0291
E: info@hypotheek-match.nl