Johan Vanherle. (Foto: Fred Rotgans)
Johan Vanherle. (Foto: Fred Rotgans)

Jongste aanwinst Eventcommissie Johan Vanherle stelt zich voor

Partnernieuws

Samen met een vriend, Freni Kirioma, startte Johan Vanherle in 2023 met StandAffairs. Samen creëren ze grafische ontwerpen en koppelen dit aan presentatie-, promotie- en beursmaterialen om (lokale) ondernemers op een opvallende manier te helpen met meer exposure. 

Freni is goed in ontwerpen, Johan is van huis uit een operational manager die processen en projecten uitzet en begeleidt. Om zijn netwerk te vergroten en omdat hij graag hoort bij een vereniging die aandacht besteed aan zaken als bemiddelen, organiseren en stappen zetten met en namens ondernemers sloot Johan zich aan bij de VBA.

Waarom een actief lid? 

“Ik haal veel voldoening uit mijn lidmaatschap. Want ondernemen is meer dan alleen nemen. Ondernemen is onderdeel zijn van een gemeenschap. Een gemeenschap die zorgen deelt met elkaar, samen kijkt naar de (mogelijkheden in de) toekomst en met elkaar lacht en geniet. Ik draag graag mijn steentje bij. Zelf heb ik nog wel wat ideeën maar kom net kijken en ga eerst op zoek naar mijn plekje in deze commissie. Ik kom graag in contact met andere ondernemers, omdat ik geïnteresseerd ben in mensen en dan vooral in wat hen drijft. Ik word blij van gemotiveerde mensen en haal daar zelf motivatie uit. Deze mensen kom ik tegen bij de VBA. Als lid van de evenementencommissie krijg ik de kans om nog meer nieuwe mensen en hun motivaties te leren kennen.”