Commercieel  manager Almere City FC Wouter Griekspoor samen met eigenaar Rademaker Warmtetechniek Dyon Rademaker. (Foto: Ron Baltus / sportshots.pro)
Commercieel manager Almere City FC Wouter Griekspoor samen met eigenaar Rademaker Warmtetechniek Dyon Rademaker. (Foto: Ron Baltus / sportshots.pro)

Rademaker Warmtetechniek in 2022-2023 naamgever van Supportersplein Almere City FC

Partnernieuws

Rademaker Warmtetechniek is ook in 2022-2023 betrokken als topsponsor bij Almere City FC. Het installatiebedrijf uit Almere is dit seizoen naast businessclubpartner ook naamgever van het Rademaker Supportersplein. Rademaker heeft zich ten doel gesteld een warm thuisgevoel te creëren wanneer je het Yanmar Stadion binnen loopt.

“Wij zijn al vele jaren trouw verbonden aan Almere City FC en willen met onze activaties de supporters een écht thuisgevoel geven. De afgelopen seizoenen hebben we dit gedaan door aan vrijwilligers van goede doelen plaats te bieden in de Rademaker Woonkamer,” aldus eigenaar Dyon Rademaker. “Dit seizoen hebben we ervoor gekozen om onze naam te verlenen aan het Supportersplein. Het Rademaker Supportersplein gaat in 2022-2023 het bruisende middelpunt zijn van alle thuiswedstrijden en supportersontmoetingen. Wij heten iedereen een warm welkom.”

Commercieel manager Wouter Griekspoor: “Rademaker Warmtetechniek loopt al jaren rond bij de club en is inmiddels een meer dan vertrouwd gezicht in de businessclub. Elk seizoen lichten ze een element uit om supporters warm te onthalen. Met de keuze voor het Supportersplein is dit met afstand het meest gezellige plein van Flevoland.”