Afbeelding
AlmereZaken

Speciaal Coronanummer voor ondersteuning VBA leden

Algemeen

De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) is op dit moment bezig met het samenstellen van crisisteams, waarbij ze binnen verschillende disciplines Almeerse ondernemers mogelijk kunnen helpen en of verbinden

Een voorbeeld van zo’n crisisteam is een team van accountancy specialisten. Andere relevante expertises worden op dit moment ook uitgewerkt. Heeft u specifieke vragen, mail deze dan naar secretariaat@vba-almere.nl, de vragen worden zo snel mogelijk beantwoord. Ook kan er op werkdagen tijdens kantooruren (8.30-17.30 uur) telefonisch contact opgenomen worden via nummer 036-7122620.


Persoonlijk contact
Senior Client Executive van de VBA Marloes van Vugt zal de komende weken de leden telefonisch proberen te benaderen. Enerzijds om te vragen hoe het gaat en anderzijds om zo ook tot een brede inventarisatie te komen.


Regelingen voor ondernemers
De overheid wil ondernemers helpen die getroffen zijn door de Coronacrisis. Er komen of zijn regelingen in werking voor ondernemers ten aanzien van o.a. personeel, belastingen. Deze ontwikkelingen volgt de VBA op de voet.


De VBA heeft daarom speciaal voor haar leden een overzicht gemaakt van de regelingen, waarvan ondernemers op dit moment gebruik van kunnen maken.