Afbeelding

Bozzly: van print naar online

Eigen Zaken

Toen er, na jarenlang grote projecten in de drukwerkbranche te hebben uitgevoerd, in 2008 een crisis uitbrak die zijn klanten ertoe dreef te bezuinigen op zaken als drukwerk werd het voor Norman Sedney tijd om zijn horizon te verbreden. En dat is de ondernemer goed afgegaan.

Je website laten maken én onderhouden voor een vast bedrag per maand. Dát is makkelijk!

In eerste instantie was dit vooral een overweldigende ervaring. “Ik zag developers met schermen vol met codes waar ik niets van snapte. Toen kwam ik erachter dat de achterkant van een website niks voor mij is, maar de voorkant en het designwerk juist wel.”

Inmiddels runt de ondernemer drie bedrijven: Sedney Grafisch Buro, M2C Company en Bozzly. Met Bozzly ontwerpt en ontwikkelt de ondernemer websites in abonnementsvorm. “Ik wil het mijn klanten graag zo gemakkelijk mogelijk maken, dus onderdeel van het abonnement is maandelijks tijd om content van de website te laten aanpassen.”

Kansen grijpen

Een belangrijke eigenschap die de ondernemer gebracht heeft tot waar hij nu staat is zijn positiviteit en zijn vermogen om problemen om te buigen tot kansen. Naast zijn overstap van het drukwerk naar de digitale wereld signaleerde de ondernemer al meerdere kansen waar hij succesvol op ingespeeld heeft. Een voorbeeld hiervan is zijn kijk op jaarverslagen. In plaats van bladerbare PDF’s waar eigenlijk niet doorheen te komen is, biedt Sedney een alternatief: een interactief online jaarverslag. 

“Stel je eens voor hoe jouw jaarverslag tot leven komt wanneer je gebruik maakt van interactieve online mogelijkheden. Dat heeft een flink aantal voordelen: leest prettig op desktop, tablet en mobiel, snel te publiceren, interactieve presentatie van de organisatie en cijfers waardoor de inhoud meer tot leven komt, meetbaar dus weten hoe vaak het jaarverslag is gelezen, kostenbesparend, duurzaam én elk jaar te hergebruiken.”

Samenwerken

Zakendoen met Bozzly is profiteren van de expertise en ervaring van de professional die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van webdesign en -ontwikkelingen. Het bedrijf maakt gebruik van experts binnen het netwerk als het gaat om tekstschrijvers, fotografen en ontwikkelaars van software en websites, de zogenoemde developers. Daar werkt Sedney intensief mee samen. En heel belangrijk: je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen en wensen over je website. 

Vermeldenswaard tot slot is, dat Bozzly regelmatig gratis brainstormsessies verzorgt over het laten maken van een website. “Veel ondernemers vragen ons regelmatig wat er allemaal nodig is om een professionele website te laten maken. Hoe het werkt, wat een goede domeinnaam is, wat het verschil is tussen een template en maatwerk design, of ze de site zelf kunnen bijhouden en wie het technisch onderhoud doet. Op de website staat daarover meer informatie.”  

085-0605227
www.bozzly.online
support@bozzly.online
Chat in WhatsApp +31 6 51825272