(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

‘UIT in Almere’ versterkt ondernemersklimaat

Partnernieuws

Ondernemers vestigen zich liever in een stad waar veel cultuur is. Dat is al jaren geleden beschreven door onderzoeker Richard Florida in zijn boek ‘The Rise of the Creative Class’. In Almere, als jonge stad, kan de cultuur nog wel een zetje gebruiken. 

Want een stad is pas compleet als die sector bruist. Daarom presenteren wij al jaren samen met het Cultuurfonds Almere en de Almeerse cultuurinstellingen via ‘UIT in Almere’ ons cultuuraanbod met o.a. films, festivals, theatervoorstellingen, muziekoptredens, expo’s en tentoonstellingen, musea en meer. Met veel plezier verzorgen wij de marketingcommunicatie voor alle cultuuractiviteiten in de stad zodat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn en er gebruik van maken. Zo brengen wij alle uitjes van Almere naar onze inwoners, werknemers en bezoekers. Onze nieuwsbrief geeft je ook elke week tips over wat er te beleven is, handig!

Alle activiteiten van Almere vind je op www.uitinalmere.nl. Schrijf je hier ook direct in voor de UIT nieuwsbrief. Is jouw culturele instelling nog geen partner van ons? Neem dan snel contact met ons op!