Startup Hero Journey 20223
Startup Hero Journey 20223 Bram Saeys

Gezocht Almeerse startups die willen doorgroeien!

Partnerbijdrage

Na het succes van de Startup Hero Journey programma in 2023 zoekt UPALMERE! een nieuwe groep van ongeveer 8 Almeerse startups voor de editie van 2024. Doel van het programma is om deze startups te helpen de volgende fase in hun startup te bereiken.

UPALMERE! richt zich op die startups die een fase zijn beland waarbij ze wel wat extra hulp kunnen gebruiken om verder te kunnen opschalen. Dat kan zijn om dat de startup bijvoorbeeld internationaal wil groeien en nieuwe markten willen verkennen. De startups dienen open te staan om zich bloot te stellen en hun startups nog eens goed tegen het licht te houden. Het programma loopt vanaf eind mei tot oktober en biedt een reeks aan inspirerende sessies, masterclasses en evenementen waarbij de startups zullen worden onder gedompeld in de wereld van innovatie en ondernemerschap. Onder begeleiding van experts en ervaren mentoren ontwikkelt de startup zijn ondernemerspotentieel en nieuwe perspectieven. De startup sluit zich aan bij een netwerk van gelijkgestemde ondernemers.

Het programma is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Geïnteresseerde startups die meer informatie willen kunnen meer informatie vinden op: https://www.onderneeminalmere.nl/nl/themas/startups-en-scaleups/programmas/hero-journey