Afbeelding
Ron Baltus

Acibadem IMC en Fysioconcept langer in zee met Almere City FC

Partnernieuws

Acibadem IMC en FysioConcept zetten de huidige succesvolle samenwerking voort. De specialistische kliniek en het Amsterdamse sportmedische centrum zijn sinds het seizoen 2020-2021 nauw betrokken bij de medische keuringen en dagelijkse verzorging van de selectiespelers van Almere City FC.  

,,Wij willen sport en bewegen onder de aandacht brengen. Ons multidisciplinaire team van zorgprofessionals wil het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen bewegen, onder andere door voldoende voorlichting,” aldus Koray Yuruk, namens Acibadem IMC. “Na ruim 30 jaar in de Europese top van het voetbal werkzaam te zijn, vinden we het leuk om onze ervaring en expertise te delen met Almere City FC. FysioConcept is innovatief en eigenwijs en juist deze kernwaarden komen zo overeen met Almere City. Onze keuze voor Almere is dan ook voor ons een goed passende,” aldus Andre van Alphen namens FysioConcept.

Almere City FC is enorm blij met hoe de samenwerking het afgelopen anderhalf jaar heeft uitgepakt. “De fulltime bezetting van de professionele fysiotherapeuten van FysioConcept in het Yanmar Stadion en de koppeling met de snelle, toegewijde en specialistische medische zorg van Acibadem is een gouden greep gebleken. De unieke combinatie van beide specialismen neemt letterlijk de zorg van de club uit handen,” zegt Partnership Marketeer Tom Pruim van Almere City FC.