De vrijgegeven foto (Foto: politie)
De vrijgegeven foto (Foto: politie)

Brand De Steiger blijkt explosie

Algemeen

DE STEIGER  - De Grote brand op bedrijventerrein Steiger, op zaterdag 9 maart, is ontstaan als gevolg van een explosie. De politie heeft het vermoeden dat de explosieven zijn neergelegd vanwege een zakelijk geschil.

In het pand was onder andere de nieuw geopende kapsalon Beauty by You gevestigd. De explosie vond plaats tussen 03:10 uur en 04:50 uur. Politie en Forensische Opsporing snelden ter plaatse en konden toen enkele sporen veiligstellen. Uit onderzoek van de politie blijkt nu dat een mogelijk zakelijk conflict de aanleiding was om dit explosief neer te leggen. De recherche vermoedt dat mensen meer weten. 

Foto’s

De politie heeft ook twee foto’s vrijgegeven van de vermoedelijke daders. Helaas zijn de foto’s niet van goede kwaliteit, maar misschien kan iemand naar aanleiding daarvan meer informatie verstrekken.
Informatie kan altijd anoniem en gratis worden doorgegeven door te bellen naar 0800-7000 of online door hier te klikken. U kunt ook uw informatie doorgeven door gratis te bellen met de politie via 0800-6070.


De vrijgegeven foto (Foto: politie) - Credit