Afbeelding
AlmereZaken

Verkiezingssite Flevolandse Zakenvrouw online

Algemeen

Het Netwerk voor Flevolandse Zakenvrouwen organiseert jaarlijks de verkiezing van Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar in de categorieën zzp, mkb en manager. Bij deze verkiezing staat het vrouwelijk ondernemerschap in de spotlights. Speciaal voor de verkiezingsronde lanceert het netwerk nu een speciale verkiezingswebsite. Op www.verkiezingfz.nl is alle informatie voor kandidaatstelling of voordracht te vinden.

Iedere zakenvrouw met pit kan zich aanmelden voor de titel Flevolandse zakenvrouw 2013.  Flevolandse Zakenvrouwen in de categorieën zzp, mkb of manager kunnen zichzelf aanmelden via de verkiezingssitesite: zij krijgen dan een informatiepakket met de criteria, uitleg over de procedure en een kandidaatstellingsformulier. Wie een Flevolandse zakenvrouw kent die voor deze onderscheiding in aanmerking komt kan haar natuurlijk ook voordragen. Indienen van een voordracht kan tot 12 april 2013, een week later moeten de kandidaten hun gegevens hebben ingediend. De verkiezingsavond met de bekendmaking van de Flevolandse zakenvrouwen van 2013 is op donderdag 13 juni 2013 tijdens een feestelijke avond in het Van der Valk Hotel in Almere.

De verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsoren: de gezamelijke Rabobanken in Flevoland, Gemeente Almere, autobedrijf Freeroad Almere en Flevo ict.