Afbeelding
AlmereZaken

Technische Kontakt Dagen blij met locatie Nobelhorst

Algemeen

De organisatie van de Technische Kontakt Dagen (TKD) is blij dat de tweejaarlijkse tentoonstelling in Nobelhorst is gehouden. De toekomstige woningbouwlocatie gaf volop de ruimte aan de producten die op de TKD werden getoond en gedemonstreerd in hun ‘natuurlijke omgeving’.


De ruimere mogelijkheden voor de exposanten en het mooie weer droegen bij aan een positieve sfeer die vanaf de opening van de TKD drie dagen bleef hangen.
Tijdens de TKD hebben 160 exposanten hun producten laten zien. Alle kavels en stands waren bezet. Meer dan 15.000 bezoekers kwamen naar Almere toe om de beurs te bezoeken.
Ivar ten Tuijnte van standhouder MAN Truck&Bus was blij dat zijn bedrijf aanwezig was in Almere. “De aanwezigheid op de TKD 2014 is voor ons van wezenlijk belang. Veel ondernemers bezoeken deze beurs. Het is dé plek om contacten te leggen en nieuwe leads te genereren. En dat is bijzonder goed gelukt. De gepresenteerde trucks en technieken trokken veel belangstelling.”
Gedurende de drie dagen bezochten meer dan 15.000 mensen de TKD 2014. Het is daarmee de grootste beurs van bouwvoertuigen, voertuigen voor speciale doeleinden en toepassingen, en grondverzetmachines in Nederland. Door de bezoekers werden het overzichtelijke terrein, het gevarieerde product-aanbod en de goede bereikbaarheid via de A27 als bijzonder positief ervaren.
Voor 2016 wordt bekeken hoe de parkeerfaciliteit kan worden geoptimaliseerd.