Afbeelding
AlmereZaken

Rabobank hoofdsponsor Almere Haven Festival

Algemeen

Rabobank Almere heeft zich voor drie edities verbonden aan het Almere Haven Festival als hoofdsponsor en naamgever van Havenkom Proeverij. Rabobank Almere neemt het stokje over van woningcorporatie De Alliantie, die de afgelopen jaren het evenement als hoofdsponsor heeft ondersteund.

,,We verbinden ons graag aan dit festival’’, geeft directievoorzitter Nathal van Rijn van Rabobank Almere aan. ,,Als Rabobank hebben wij de coöperatieve opdracht om onze klanten te helpen hun ambities waar te maken. Dat geldt uiteraard ook voor de omgeving waarin wij actief zijn, Almere. Wij hebben ons zelf de opdracht gegeven om ontwikkelingen op gang te brengen en te ondersteunen die de stad Almere vooruit helpen.’’

Het Rabobank Almere Haven Festival wordt dit jaar van 5 tot en met 7 september gehouden in de Havenkom en het winkelcentrum van Almere Haven. Het festival bestaat onder meer uit de Rabobank Havenkom Proeverij, het concert van het Almeers Jeugd Symfonie Orkest op vrijdagavond, het gratis toegankelijke klassieke Yakult Havenkomconcert met het Nederlands Philharmonisch Orkest op zaterdagavond, de kunstmarkt in het weekeinde, varen op het Gooimeer, Circus Corrosia met bijzondere straattheateracts en op zondag de grootste brocante en antiekmarkt van Flevoland en een groot gitaarkoffieconcert en enkele verrassende andere optredens.