Afbeelding
AlmereZaken

Bijeenkomst in teken van Vrouwendag

Algemeen

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren organiseren de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en Rabobank Almere op woensdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, de bijeenkomst ‘Over economie, verkiezingen en bier gesproken…’


Direct of indirect hebben we er allemaal mee te maken; sociale scheidslijnen en maatschappelijke onvrede. Het zijn onderwerpen die regelmatig het nieuws halen. Net als: glazen plafond, vrouwenquota en flexibilisering. Een goed moment dus om een vakvrouw aan het woord te laten en ons mee te laten nemen in de belangrijkste ontwikkelingen en uitdagingen. Rabobank topeconoom, Barbara Baarsma, kent de ins en outs als geen ander en neemt ons vanuit economisch perspectief op pakkende wijze mee in haar visie rondom deze thema’s.
Deze middag worden ook twee stoere vrouwen uit de bierwereld in de kijker gezet. Was bier vooralsnog vooral iets voor mannen, inmiddels zijn er al heel wat vrouwen actief in deze branche. Aan het woord komen de twee creatieve zussen, Tessel en Do, die sinds 2013 aan het brouwen zijn geslagen. Hun hobby begon thuis in de keuken. Met vallen en opstaan hebben ze leren brouwen en ondernemen. Inmiddels is hun bier een hit.


Ontvangst en aanmelden


Het evenement vindt plaats in de Rabotoren, Landdrostdreef 100, 1314 SK in Almere en begint om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur. Aanmelden kan tot dinsdag 7 maart (deelnamekosten € 25,00 p.p.) via de website van de VBA, hier staat ook het volledige programma en meer informatie over de sprekers.