(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd)

SenS Online Solutions wint FD Gazelle Award

Redactie

SenS Online Solutions is wederom uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Onlangs heeft het bedrijf de FD Gazelle 2020 in ontvangst genomen en daarbovenop zijn ze ook bekroond met een FONK Award. Het online marketingbureau in Almere zet zich dus als ware groeimachine op de kaart. Robin Sluijter is enorm trots op zijn team en omschrijft het als ‘prachtig’ dat zij deze prijzen in de wacht sleepten. 

Robin Sluijter, eigenaar van SenS Online Solutions, vertelt: “Prachtig, dat we wederom een beloning ontvangen voor het fantastische werk waar we dagelijks ons uiterste best voor doen. Duizendmaal dank aan alle trouwe klanten, partners en natuurlijk onze eigen toppers. Na vorig jaar al de FD Gazelle in ontvangst te mogen nemen, is dit de kers op de taart. Daar we ook nog onverwachts de FONK prijs ontvingen voor de 26e plek, waar we echt trots op zijn. Het is een mooie waardering voor het hele team.”

Versterken

Sluijter legt uit wat volgens hem de kracht is achter dit succes: “Ons team werkt elke dag ontzettend hard samen als een productieve, gezellige en ondernemende groep young professionals. Als full service bureau kunnen we veel mooie kansen grijpen en deze onderling met elkaar versterken. De prachtige onlineprojecten waar eenieder zijn eigen kracht in kwijt kan zorgt voor de meest optimale resultaten. Op het gebied van online marketing zijn er áltijd mooie resultaten te behalen en die maken we graag bespreekbaar met onze klanten.” De oprichter maakt duidelijk dat er voor iedere onlinemarketingvraag een passende oplossing te vinden is als je je maar flexibel opstelt. Het full service online marketingbureau werkt daarom altijd betrokken samen met diverse grote- en kleine bedrijven. “Het doet er niet toe uit welk hout je bedrijf gesneden is of hoe groot je bent, zijn team neemt de tijd voor iedere online vraag of situatie en komt met passende oplossingen. SenS Online Solutions gelooft in betrokkenheid, waar de communicatie tussen hen en de klant daarom tijdens het gehele proces transparant en duidelijk blijft.”

Resultaten

SenS Online Solutions is in 2008 ontstaan vanuit de gedachte dat zoekmachine marketing een verademing moest worden voor de ondernemer. Daar waar onwetende ondernemers destijds nog te veel genegeerd werden door de markt, volgens Sluijter. De eigenaar van SenS Online Solutions vond dat het tijd was om klanten en bedrijven echt te betrekken bij de online marketing mogelijkheden om zo op een eerlijke manier maximale resultaten te behalen.