Ivar Dirkmaat. (Foto: Marco ter Beek)
Ivar Dirkmaat. (Foto: Marco ter Beek)

Bedwing de Bling

Column

Van 27 t/m 31 maart was het weer de ‘Week van het geld’. Wijzer in geldzaken organiseerde de 12e editie en dit jaar was het thema ‘Beding de Bling’. Tijdens deze week worden er gastlessen gegeven aan jongeren en MBO-studenten om te leren hoe verstandig om te gaan met geld en hoe te dromen zonder in de problemen te komen. Bedwing de bling draait om financiële verleidingen (‘bling’) en hoe hiermee om te gaan.

Niet alleen jongeren lopen tegen deze verleidingen aan, ook volwassenen zouden hier bewuster van moeten worden. Financiele educatie is voor iedereen een belangrijk onderdeel. Overzicht en een gezond financieel gedrag draagt bij aan een goede nachtrust zodat er voldoende ruimte is om te blijven dromen.

Dromen zonder in problemen te komen is een mooie quote van Wijzer in geldzaken. Ondernemers dromen ook, wellicht droom jij van groei of van je eigen bedrijfspand. In deze dromen komen wij graag voor. Wij geloven namelijk dat wij ondernemers kunnen helpen met dromen zonder in de problemen te komen.

Ons kleinschaliger en lokale karakter maakt dat we snel in actie kunnen komen, bijvoorbeeld voor mkb’ers die een hypothecaire lening voor de aankoop of uitbreiding van een bedrijfspand willen afsluiten. Of die een zakelijk krediet willen afsluiten voor een investering of voor wat extra cash achter de hand. 

Kleine ondernemers bestaan niet. Tenminste niet voor ons. Want hoe groot of hoe klein jouw bedrijf is, dit zegt niets over je dromen en ambities. Wij kijken graag samen met je naar jouw dromen en doelen. En dat begint met een persoonlijk gesprek. We helpen je met goede producten die meegroeien met jouw bedrijf.

Wil jij ook je dromen met ons bespreken dan is het fijn dat wij altijd bij u om de hoek zitten en u met al uw vragen kunt binnenlopen of even kunt bellen met 030-6333000 voor het plannen van een afspraak.

Ivar Dirkmaat
Franchisenemer SNS Almere | Gooise Meren

Naast franchisenemer van de SNS in Almere is Ivar Dirkmaat tevens gecertificeerd Financieel Planner (FFP/CFP), Erkend Hypothecair planner (NVHP & SEH) en Echtscheidingsspecialist (RFEA).

M: Ivar.Dirkmaat@sns.nl
T:  036-3030065