(Foto: Fred Rotgans)
(Foto: Fred Rotgans)

UBN Uitzendbureau: dé lokale partner voor tijdelijk personeel rondom Almere

Bedrijfsprofiel

Dit jaar viert UBN Uitzend-bureau haar dertigjarig jubileum. Al drie decennia lang zorgt het uitzend-bureau voor de juiste match tussen werkgevers en werknemers in de logistiek, industrie en administratie. Het Almeerse kantoor werd in 1995 geopend en sindsdien groeien ze hard. “Waarschijnlijk omdat onze aanpak zo persoonlijk is.”

Aan het woord is Ashley Bok, één van de drie consultants van UBN Uitzendbureau Almere, aan de Schoutstraat 102 in Almere. “Normaal gesproken is het wat drukker op kantoor, omdat er vaak mensen even binnenwandelen die ons oranje pand herkennen. Dat gaat dan om mensen die een baan zoeken, maar ook om mensen die juist personeel zoeken. Bij ons staat de koffie altijd klaar.”

Langdurige samenwerking

Ashley Bok vertelt dat juist deze persoonlijke aanpak zorgt voor de langdurige samenwerking tussen relaties en het uitzendbureau. “Bij ons heeft een relatie altijd één vast contactpersoon. Dat zorgt ervoor dat de lijntjes kort en persoonlijk zijn. De consultant verdiept zich in het bedrijf, zodat niet alleen de vacature goed aansluit bij de kwaliteiten van de uitzendkracht, maar ook bij iemands persoonlijkheid. Daar nemen we de tijd voor, want het is voor ons belangrijk dat de match goed en langdurig is.”

Logistieke en industriële sector

Bok vervolgt: “Ons uitzendbureau is gericht op de branches logistiek en industrie. Door te kiezen voor een duidelijke focus zijn wij een specialist te noemen. Wij zijn erop gericht om onze relaties zo goed mogelijk van alle kennis en kunde te kunnen voorzien. Denk daarbij aan het uit handen geven van bijvoorbeeld een vacature. Plaats je bij ons een vacature dan verdiepen wij ons grondig in je organisatie en de kandidaten om tot een goede match te komen. In de praktijk betekent dit dat wij nooit bezuinigen op tijd en aandacht. Als gevolg van deze manier van werken kunnen wij je geheel ontzorgen.”

Vestigingen

Dertig jaar geleden was er één UBN vestiging: in hartje Utrecht. Inmiddels helpt UBN haar klanten vanuit zes inloopvestigingen door heel Nederland en acht (semi) inhouse UBN vestigingen. In Almere kan iedereen binnenlopen. De afgelopen 30 jaar is UBN uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst veertien vestigingen en(semi) inhouses in Nederland.

Op zoek naar goed personeel?

Neem dan contact op met één van onze consultants, wij komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking!

UBN Uitzendbureau
Schoutstraat 102
1315 EZ Almere
Tel: 036 5301300 

Meer informatie: www.ubnuitzendbureau.com