Hasib tussen de twee andere finalisten: Merette Schuurman, Senior Manager Risk Advisory bij Deloitte, en Jerzy Soetekouw, directeur Humanitas.
Hasib tussen de twee andere finalisten: Merette Schuurman, Senior Manager Risk Advisory bij Deloitte, en Jerzy Soetekouw, directeur Humanitas.

Hasib Moukaddim winnaar Global People Award 2023

Algemeen

In Huis ter Duin in Noordwijk vond zaterdag 11 november de jaarlijkse verkiezing Global People Awards plaats, editie 2023. Een prestigieuze gala-avond om diversiteit te vieren en rolmodellen in de spotlight te plaatsen. 

Op deze feestelijke avond won Hasib Moukaddim, directeur van Windesheim in Almere, de Global People Award in de categorie Manager. Een eervolle prijs die hij onder meer mocht ontvangen voor de wijze, waarop hij zich als rolmodel inzet en andere inspireert om zich te blijven ontwikkelen.

Hasib: ”Ik waardeer het zeer, dat ik een van de finalisten mocht zijn van deze award. In aanloop naar deze avond heb ik veel inspirerende gesprekken mogen voeren. Het is indrukwekkend welke ontwikkelingen mensen doormaken in hun leven. Het is mijn passie om jonge mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Je authentieke zelf is de beste versie van jezelf. Het maakt niet uit waar je wieg heeft gestaan. Bepaal zelf wie je wil zijn en werk daaraan. Het is een groot goed om elkaar te blijven stimuleren en samen te streven naar rechtvaardigheid, emancipatie en inclusie. Daar blijf ik me voor inzetten. Veel dank aan iedereen die mij in aanloop naar de finale heeft gesteund.”

Hasib ging in de finale de strijd aan met de twee ander overgebleven genomineerden en finalisten: Merette Schuurman, Senior Manager Risk Advisory bij Deloitte, en Jerzy Soetekouw, directeur Humanitas.

Detacheringsbureau Global People heeft deze award in het leven geroepen om diversiteit te vieren en rolmodellen in de spotlight te plaatsen die op veel vlakken een voorbeeldfunctie vervullen. Andere multiculturele professionals en vooral ook jongeren krijgen zo een positieve boodschap mee en wordt een spiegel voorgehouden. 

Naast de categorie Manager zijn er ook awards uitgereikt in de categorieën Entrepreneur en Rising Star.

Hasib Moukaddim winnaar Global People Award 2023. (Foto: aangeleverd)