Redouan Assakali. (Foto: Global People)
Redouan Assakali. (Foto: Global People)

Rising Star Redouan Assakali wint Global People Award

Algemeen

Almeerder Redouan Assakali heeft de Global People Award gewonnen in de categorie Rising Star. De prijzen werden zaterdag uitgereikt tijdens een prestigieuze gala-avond in Noordwijk om diversiteit te vieren en multiculturele rolmodellen in de spotlight te plaatsen.

Redouan verloor zijn vader op 18-jarige leeftijd en bleef achter met zijn moeder en twee zusjes. Dat was voor hem een wake-up call. Vanaf dat moment besloot hij elke dag het beste uit zichzelf halen.

Als afdelingsmanager vers bij Vomar, Influencer, Winnaar Diwan Awards Holland 2019 en Winnaar BID Positivity Awards 2021, inspireert hij anderen door te laten zien dat alles mogelijk is, als je maar graag genoeg wil.

Voor Redouan begon zijn carrière in de supermarktbranche als 15-jarige als hulpkracht. Door zijn gedreven karakter en geboden kansen, merkte hij al snel dat hij stappen kon maken. Hij besefte dat het werken in de supermarkt niet alleen werken is, maar ook stimuleren, inspireren en vooral, het helpen van de medemens. Zoals hij, na het overlijden van zijn vader, is geholpen door zijn toenmalige manager om aan zichzelf te werken. “Ik probeer diezelfde liefde en die motivatie over te brengen aan mijn team,” aldus Redouan.

Begin 2021 maakte hij na een mooie tijd bij Lidl, de stap van plaatsvervangend supermarktmanager naar afdelingsmanager vers bij Vomar in Almere. Daarnaast wil hij zichzelf blijven ontwikkelen op weg naar Regiomanager of wellicht wel ondernemer in de Supermarktbranche. Ook vindt hij het belangrijk om oud en jong in Almere te inspireren.

Nasima el Bachiri, eveneens uit Almere, was genomineerd in de categorie Entrepeneur. Deze categorie werd echter gewonnen door Yuwong Chou.