De Almeerse genomineerden Chantal Visser, Sharon de Miranda en Maya Nirsoe (Foto: aangeleverd)
De Almeerse genomineerden Chantal Visser, Sharon de Miranda en Maya Nirsoe (Foto: aangeleverd)

Almeerse genomineerden klaar voor Flevolandse Zakenvrouwen Verkiezing

Algemeen

De genomineerden voor de Flevolandse Zakenvrouwen Verkiezing maken zich klaar voor de uitreiking op vrijdag 9 juni bij de Koningshof op Urk. 

Dit jaar zijn er drie Almeerse nominaties. Chantal Visser en Sharon de Miranda zijn genomineerd in de categorie Manager, en Maya Nirsoe is genomineerd in de categorie Zelfstandig Professional.

Chantal Visser vertelt: “Ik voel wel wat gezonde spanning, maar heb er vooral heel veel zin in. De nominatie is eigenlijk al winst. Ik krijg nu ineens zoveel exposure en zo’n groot podium om mezelf te laten zien. Ik hoop dat ik hiermee andere vrouwen ook kan inspireren en laten inzien dat je als je jezelf blijft je je doelen kunt bereiken.” Ondanks de gezonde spanning heeft de Almeerse Visser heel veel zin in de verkiezingsavond op Urk. Na een goede voorbereiding vanuit het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen voelt Visser zich klaar voor deze avond en kijkt ze vooral ook uit naar een hele gezellige avond met allemaal vrouwelijke Flevolandse Zakenvrouwen in de spotlight.