Almeerse genomineerden Maya Nirsoe (links) en Sharon de Miranda (rechts) (Foto: Almere Zaken)
Almeerse genomineerden Maya Nirsoe (links) en Sharon de Miranda (rechts) (Foto: Almere Zaken)

Almeerse nominaties bij Flevolandse Zakenvrouwen verkiezing

Algemeen

De nominaties voor de uitreiking van de Flevolandse Zakenvrouwen awards zijn onlangs bekendgemaakt. Dit jaar zijn twee van de negen genomineerden Almeerders.

Zelfstandig Professional

De eerste Almeerse genomineerde voor de titel Flevolandse Zakenvrouw is in de categorie Zelfstandige Professional Maya Nirsoe van HousingNOW Almere. Nirsoe is “supertrots en vereerd” dat zij genomineerd is voor deze titel. Nirsoe onderscheidt zich in haar werk als vastgoedmakelaar met een servicegerichte en transparante aanpak. De afgelopen jaren heeft de onderneemster veel kennis en ervaring opgedaan die inzet om haar werk optimaal uit te voeren. 

Nirsoe neemt het op tegen Mariska van Diepenbeek (Bed & Breakfast De Kandelaar Biddinghuizen) en Sandra Reina Schaap (YOGANU Emmeloord). 

Manager

De tweede Almeerse genomineerde, Sharon de Miranda van Food Forum Almere, is genomineerd in de categorie manager. Ook De Miranda geeft aan trots te zijn op de nominatie. In haar functie als manager zet zij zich dagelijks in voor gezond, lekker en lokaal voedsel uit Flevoland. 

De Miranda neemt het op tegen Chantal Visser (Van Wijnen Lelystad) en Johanna Jonkers (De oude Bakkerij Urk).

In de categorie MKB zijn dit jaar geen Almeerders genomineerd.

Uitreiking

De uitslag van de verkiezing tot Flevolandse Zakenvrouw 2023 wordt op 9 juni bekendgemaakt bij de Koningshof op Urk. De jury bestaat dit jaar uit: Gerrit Jan Gorter, burgemeester van Zeewolde – tevens juryvoorzitter, Annemarie Jorritsma, lid van de Eerste Kamer, Willeke Waller, werkzaam bij Flevocampus, Mariët Heestermans, trainer, adviseur en Loopbaancoach bij Werkstudio en Karin Gabor, duurzaam projectontwikkelaar en partner bij DGV Group.

Almeerse nominaties bij Flevolandse Zakenvrouwen verkiezing (Foto: aangeleverd)