Informatiemiddag Almere On Stage (Foto: aangeleverd)
Informatiemiddag Almere On Stage (Foto: aangeleverd)

Informatiemiddag Almere On Stage

Algemeen

Vanmiddag organiseert Almere On Stage een informatiemiddag voor beroepsbeoefenaars. Tijdens deze bijeenkomst leggen projectleiders Sacha de Ruiter en Guany Wassenaar uit wat er van de beroepsbeoefenaars verwacht wordt bij deelname aan Almere On Stage.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven de projectleiders een beeld van hoe het Almere On Stage-traject eruit ziet, ze geven antwoord op vragen van aanwezige beroepsbeoefenaars en benadrukken het belang van dit project.

Almere On Stage

Voor meer dan 1.000 leerlingen van 12 Almeerse VMBO scholen is Almere On Stage de eerste kennismaking met het bedrijfsleven. Als je op veertienjarige leeftijd een profielkeuze moet maken op de middelbare school is dat niet makkelijk. Er bestaan ontzettend veel verschillende beroepen, in branches waar veel van deze leerlingen wellicht nog nooit van gehoord hebben.

Aangezien het merendeel van de beroepsbevolking bestaat uit mensen die op het VMBO begonnen zijn, en er juist grote tekorten aan vakmensen zijn, zet Almere On Stage zich in voor deze groep leerlingen.

Aanmelden

Iedereen die nieuwsgierig is geworden en meer wil weten over Almere On Stage, en reeds aangemelde beroepsbeoefenaars, zijn welkom op de informatiemiddag.

Datum: Dinsdag 31 januari
Tijd: 15:30 - 17:00
Locatie: MBO College Poort